Burnches

Çalışkan
Makaleler
1
Yer
Antalya
Merhaba değerli Techolay üyeleri, size bu makalemde iPhone’da Türkiye’de kullanılmayan uygulamaları nasıl kullanırız onu göstereceğim.

Gereksinimler:
Bir Apple hesabı

Öncelikle ayarlarımıza giriyoruz ve Apple hesabı merkezine, yani ismimize tıklıyoruz. Çıkan ekranda Medya ve Satın Alımlar’ı bulup tıklıyoruz, Hesabı Gör’e tıklıyoruz. Çıkan yerde Ülke & Bölge yerine tıklayıp yükleyeceğiniz uygulamanın erişime açık olduğu ülkeyi seçelim. Çıkan sözleşmeleri vs. kabul ediyoruz ve karşımıza ödeme ekranı çıkması gerekiyor. İsterseniz kart bilgilerinizi girebilirsiniz, size kalmış. Fatura adresi yerini kendim sallıyorum ama posta kodu alanı doğru olması gerek, yoksa ilerleyemezsiniz. Yaptıktan sonra olması gerek. Bu arada numara yerine örnekteki sayıları yazın, kendi numaranız Türkiye olduğu için kabul etmez. Ve artık işimiz tamam! App Store’a girip indirmek istediğiniz uygulama çıkacaktır.

Umarım makalemi beğenmişsinizdir ve faydalı olmuştur. Sevgili Techolay üyelerine iyi günler dilerim ve teşekkürlerimi sunarım.

VPN gerekiyor ama ben bazen denediğimde Play Store’da yine çıkmıyordu.
Aynı işlemi VPN olmadan ve kendi telefon numaramı girerek United States ve başka birkaç bölgeye değiştirebiliyorum. Discord'u güncellemek için zaman zaman yaparım ve emin olmak için tekrardan yaptım şimdi.

Aynı işlemi VPN olmadan ve kendi telefon numaramı girerek United States ve başka birkaç bölgeye değiştirebiliyorum. Discord'u güncellemek için zaman zaman yaparım ve emin olmak için tekrardan yaptım şimdi.
Pardon hocam attığınız yanıta VPN gerekiyor yazmışım. gösterdiğiniz için teşekkür ederim.