KekBekçisi
Çalışkan
WARP çalışıyordu, sonra tekrar DC'ye girememeye başladım.
1.1.1.1 programı kurup kestirme ile otomatik tıkladığın an girebilirsin. Fakat DC'yi alta alıp farklı bir işlem yaparsan kapanır.WARP çalışıyordu, sonra tekrar DC'ye girememeye başladım.
1.1.1.1 programı kurup kestirme ile otomatik tıkladığın an girebilirsin. Fakat DC'yi alta alıp farklı bir işlem yaparsan kapanır.
1.1.1.1 programını indirip açıp öyle kullan. Alta attığın zaman kapanmaz. Bu kapanma olayı sadece kestirme yaptığında olan bir sorun. Veyahut Kaspersky VPN kullan. Yıllık cüzi bir miktar ücreti var ve kalitelidir. Ben ikisini de kullanıyorum. 1.1.1.1 programını kestirmesiz açıp rahatça kullanabilirsin.
Yok o asla çalışmıyor ayda 3-5 gün çalışıp bırakıyor herkeste öyle 1 yıldır.
Güzelmiş ona geçtim, sağ ol.
O zaman hocam Kaspersky VPN al rahatına bak.Yok o asla çalışmıyor ayda 3-5 gün çalışıp bırakıyor herkeste öyle 1 yıldır
Proton VPN indirin. İnternetten bakıp kestirmede kurun uygulamayı her açtığınızda otomatik vpn aktif olur.WARP çalışıyordu, sonra tekrar DC'ye girememeye başladım.
Uygulamayı alta alınca kapanıyor.Proton VPN indirin. İnternetten bakıp kestirmede kurun uygulamayı her açtığınızda otomatik vpn aktif olur.