iPhone'lardaki kamera kontrol butonunu kullanıyor musunuz?

Mustckmk

Uzman
Kendimi ne kadar bunu bir şekilde kullanmaya zorlasam da pek efektif bir şekilde kullanabildiğimi söyleyemem. Genelde fotoğraf çekerken o tuşa tıklamak için parmağımla yapmış olduğum basınç, fotoğrafın hizasının kaymasına bile sebep oluyor. Sizler düzgün bir şekilde kullanabiliyor musunuz?

Hayır, kullanmıyordum. Birkaç gün önce 17 Pro Max cihazımı sattım ve Xiaomi 17 Ultra'ya geçtim. Üstüne de Fotoğrafı Kit Pro aldım ve o zaman anladım iPhone'daki butonun işlevsizliğini. Esasen iPhone'daki buton AI için tasarlanmış, bunun başka açıklaması yok. Telefonu nasıl tutarsanız tutun, o butona basıp fotoğraf çekmek zor geliyor.

Kullanmıyorum hocam çünkü iPhone 12'im var. Olsaydı da işlevsel olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses tuşlarını zoom ayarı için ayarlayıp kullanmak bence daha iyi. Dokunmatik panelde kaydırma yaparken telefon fazla sarsılıyor ve video düzgün çıkmıyor. Özellikle otomobil editleri çeken biri olarak aşırı işlevsiz buluyorum.

Ki düzgünce yapamadılar bile. Milletin cihazlarındaki boya atıyor

iPhone 16 kamera tuşu kenarında aşınma ve boya atması sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…