SF26 84

Üstün
Beklediğimin çok altında bir fiyatta 5.699 TL'den satışa sunuldu Haze X I, II modeli 6.300 TL'den satışa sunuldu. Sanırım bu fiyatta HE olmasını da hesaba katarsak rakipsiz.

70 gram ne? Istedigi kadar iyi olsun, 70 gram fare mi kullanacagiz iyi ozellikleri var diye :D
63±3 sınırın bir tık üstünde, zaten ağırların seveni çok Kaanım. Donanımı temiz, yazılımı nispeten iyi, switchler sağlam. Lamzu ve Ninjutso gibi markaların ürünlerinin gelmesi bir tık uzun sürebilir daha satışa çıkmadılar global için. Hemen alınacaksa mantıklı..

@SF26, yani orasi oyle ben ust versiyonu icin konustum. 69 gram yazmislar, bence agir bir fare ya. Diger markalar da daha az agirlikli ve ayni ozelliklere sahip RT mouselar cikaracaktir bence, ATK vs.
O ağırlığın sebebi hoparlör zırvası. ATK ve Pwnage'ın modelleri dikkatle bekliyorum, özellikle ATK x Pokemon L.E. modelleri gelirse çökmeyi düşünüyorum.

@SF26, artik cikan her fare birbirinin kopyasiydi. Yapilacak bir sey kalmamisti, koy 3950 koy X bir optik switch sat ayni paraya. Ee? Niye alayim ki? Sebep? Kesinlikle inovasyon lazimdi ve gercekten iyi oldu.
Ben asıl Keychron'u bekliyorum, fena şeyler denemişler.
Wallhack de gümrükte kalmazsa güzel şeyler yapmış, onları görmek lazım.