Detaylar
Kim cevapladı?70 gram ne? Istedigi kadar iyi olsun, 70 gram fare mi kullanacagiz iyi ozellikleri var diye 
SF26 84
Üstün
63±3 sınırın bir tık üstünde, zaten ağırların seveni çok Kaanım. Donanımı temiz, yazılımı nispeten iyi, switchler sağlam. Lamzu ve Ninjutso gibi markaların ürünlerinin gelmesi bir tık uzun sürebilir daha satışa çıkmadılar global için. Hemen alınacaksa mantıklı..70 gram ne? Istedigi kadar iyi olsun, 70 gram fare mi kullanacagiz iyi ozellikleri var diye![]()
SF26 84
Üstün
O ağırlığın sebebi hoparlör zırvası. ATK ve Pwnage'ın modelleri dikkatle bekliyorum, özellikle ATK x Pokemon L.E. modelleri gelirse çökmeyi düşünüyorum.@SF26, yani orasi oyle ben ust versiyonu icin konustum. 69 gram yazmislar, bence agir bir fare ya. Diger markalar da daha az agirlikli ve ayni ozelliklere sahip RT mouselar cikaracaktir bence, ATK vs.
SF26 84
Üstün
Ben asıl Keychron'u bekliyorum, fena şeyler denemişler.@SF26, artik cikan her fare birbirinin kopyasiydi. Yapilacak bir sey kalmamisti, koy 3950 koy X bir optik switch sat ayni paraya. Ee? Niye alayim ki? Sebep? Kesinlikle inovasyon lazimdi ve gercekten iyi oldu.
Wallhack de gümrükte kalmazsa güzel şeyler yapmış, onları görmek lazım.
Shock Blast 36
Başarılı
Şu teknolojinin yaygınlasması lazım yoksa SS çok daha yüksek fiyata satıcak yerel satıcılar ve Hall effect fareye geçme imkanımız olmucakBeklediğimin çok altında bir fiyatta 5.699 TL'den satışa sunuldu Haze X I, II modeli 6.300 TL'den satışa sunuldu. Sanırım bu fiyatta HE olmasını da hesaba katarsak rakipsiz.
Markayı ilk kez duyuyorum bilmiyorum ne kadar kaliteli inceleme gelmeden 1 şey diyemicem
Yeni konular
-
-
Makine Çeviri Five Nights at Freddys Security Breach Türkçe Yama | 2026
- Calypso Çeviri
-
-
-
-