Rysa

Uzman

Sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım? Yani QBZ75 alüminyum, ATK plastik ama ATK gecikme olarak vs. daha iyi, kararsız kaldım. İpi'nin scan rate'ini bulamadım. Dual 8K diyor ama o polling rate'le alakalı bir şey sanırsam, scan rate'i hiçbir yerde göremedim. Bilen varsa söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scanrate çok önemli bir şey değil klavyeye neredeyse etki bile etmiyor ama sanırım 128k scanrate vardı. İkisi de güzel klavye ama alacaksam alüminyum alırdım.

İkisinin arasında performans olarak çok bir fark var mı? ATK gecikme değeri bayağı düşük glb daha iyi klavyeleride geçiyor sanırsam. İkisinin arasında aman aman bir kalite, performans farkı var mıdır?

İkisinin arasında performans olarak çok bir fark var mı? ATK gecikme değeri bayağı düşük glb daha iyi klavyeleride geçiyor sanırsam. İkisinin arasında aman aman bir kalite, performans farkı var mıdır?

Olsa bile hissetmen mümkün değil piyasada denilen çoğu scan rate olayı da yalan üst seviye olanlar bile anca 16k 32K scan rate anca veriyorlar tamamen pazarlama yöntemi.

Hissetmezsin muhtemelen robot falan değilsen hissedilecek bir olayı yok ikisinin de gecikmesi iyi ben olsam IPI alırdım.

Olsa bile hissetmen mümkün değil piyasada denilen çoğu scan rate olayı da yalan üst seviye olanlar bile anca 16k 32K scan rate anca veriyorlar tamamen pazarlama yöntemi.

Scan rate olarak demedim mcu su gecikmesi falan genel performans anlamında çok bir fark olur mu anlamında demiştim. Eğer onlarda da çok bir fark yoksa ipi daha mantıklı gibi.

Hissetmezsin muhtemelen robot falan değilsen hissedilecek bir olayı yok ikisinin de gecikmesi iyi ben olsam ıpı alırdım.

Tamamdır teşekkürler.

Scan rate olarak demedim mcu su gecikmesi falan genel performans anlamında çok bir fark olur mu anlamında demiştim. Eğer onlarda da çok bir fark yoksa ipi daha mantıklı gibi.

MCU altta bıraktığım incelemede belirtilmiş fazla bir bilgim yok MCU olarak ama inceleme yapan arkadaş memnun kalmış.

Sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım? Yani QBZ75 alüminyum, ATK plastik ama ATK gecikme olarak vs. daha iyi, kararsız kaldım. İpi'nin scan rate'ini bulamadım. Dual 8K diyor ama o polling rate'le alakalı bir şey sanırsam, scan rate'i hiçbir yerde göremedim. Bilen varsa söylerse sevinirim.
QBZ modelini tercih ederdim, bu bütçeye alüminyum kasa büyük bir nimet ama üstte hocamın attığı incelemeyi inceledikten sonra karar vermeniz sizin için daha iyi olur. Normalde buraya mesaj atmıştım, gitmemiş, garip.

Qbz modelini tercih ederdim, bu bütçeye alüminyum kasa büyük bir nimet ama üstte hocamın attığı incelemeyi inceledikten sonra karar vermeniz sizin için daha iyi olur. Normalde buraya mesaj atmıştım, gitmemiş, garip.

İncelemedeki kişi de beğenmiş sadece switchleri giriş-orta demiş ama oda cok takılacak bir şey değil bu fiyat aralıgında. MCHOSE Ace 68 Turbo almak istiyordumda yazılımı o kadar kötümü cidden ya. Klavye bayağı güzel duruyor çünkü tek sorunu %65 olması gibi.

İncelemedeki kişi de beğenmiş sadece switchleri giriş-orta demiş ama oda cok takılacak bir şey değil bu fiyat aralıgında. MCHOSE Ace 68 Turbo almak istiyordumda yazılımı o kadar kötümü cidden ya. Klavye bayağı güzel duruyor çünkü tek sorunu %65 olması gibi.

MCHOSE yazılım için uğraşan bir marka değil ondan dolayı MCHOSE klavyelerden uzak durun onun dışında iç yapısı rakiplerine göre biraz daha zayıf ama alüminyum kasa bunu telafi ediyor.