Açıkçası ben performans,stabilite, marka ve yazılım kalitesini ön plana alıp RS7 air tercih ettim ve memnunum. Gecikme olarak en düşük klavye. Ancak önceliğin malzeme kalitesi ie İpz tercih edilebilir. Ama uzun vadede pcb kalitesi, marka desteği, model sağlamlığı vb soru işareti oluşturdu bende sadece.

Açıkçası ben performans, stabilite, marka ve yazılım kalitesini ön plana alıp RS7 Air tercih ettim ve memnunum. Gecikme olarak en düşük klavye. Ancak önceliğin malzeme kalitesi IE ipz tercih edilebilir. Ama uzun vadede PCB kalitesi, marka desteği, model sağlamlığı vb soru işareti oluşturdu bende sadece.

Bende o konularda emin değilim işte ATK yine bilindik kalitesi kanıtlanmış bir marka diğeri de alüminyum olunca kararsız bırakıyor.

Bende o konularda emin değilim işte ATK yine bilindik kalitesi kanıtlanmış bir marka diğeri de alüminyum olunca kararsız bırakıyor.
Diğer marka neden üvey evlat gibi görülüyor? Yakın zamana kadar ATK bile yoktu, ipi klavyeler yeni geldi sadece.

Ayrıyeten ulugames Wraith'e kıyasla daha iyi destek olur onu söyleyeyim.

Diğer marka neden üvey evlat gibi görülüyor? Yakın zamana kadar ATK bile yoktu, ipi klavyeler yeni geldi sadece.

ATK Türkiye'de daha uzun süredir var diye söylüyorum kalitesini falan herkes biliyor diye. Yoksa ipi kötü diye demiyorum sadece insanlar beğenmişmi vs. bilinmediğinden diyorum. Yoksa qbz75 de kalitelidir ona lafım yok.

ATK Türkiye'de daha uzun süredir var diye söylüyorum kalitesini falan herkes biliyor diye. Yoksa ipi kötü diye demiyorum sadece insanlar beğenmişmi vs. bilinmediğinden diyorum. Yoksa qbz75 de kalitelidir ona lafım yok.
Tercih sizin, ben IP'yi tercih ederdim. Onun dışında VGN gibi bir seçeneğiniz var, aklınızın içinde bulunsun. Zaten incelemeyi okuduysanız neyin ne olduğunu az çok anlamışsınızdır, hak veriyorum o konulara dair.

Ayrıyeten ulugames Wraith'e kıyasla daha iyi destek olur onu söyleyeyim.
Hocam Atk markasını mouselarından dolayı bayadır biliyorum ben mesela. Kullandığım fare de ATK. 3-4 sene filan oldu . Atk da çok eski değil ama marka hakkında bolca feedback var. Ama İpi markasını bilmiyorum şahsen. Sizin ekstra bir bilginiz var mı marka ve modelle alakalı? Şu an ürüne net yorum yapmak için yeterince kaynak yok gibi görünüyor.

Tercih sizin, ben IP'yi tercih ederdim. Onun dışında VGN gibi bir seçeneğiniz var, aklınızın içinde bulunsun. Zaten incelemeyi okuduysanız neyin ne olduğunu az çok anlamışsınızdır, hak veriyorum o konulara dair.
Hocam ben konu açtığımda Rs7 air önermiştiniz hocam. Vgn veya bu İpz ile alakalı bir öneriniz olmamıştı. Sonradan fikriniz mi değişti acaba:D

Hocam ben konu açtığımda RS7 Air önermiştiniz hocam. VGN veya bu İpz ile alakalı bir öneriniz olmamıştı. Sonradan fikriniz mi değişti acaba:D

Benim sayemde değişmiş :hehehe:. QBZ75 gayet kaliteli bir klavye hocam. Tabii ATK Firmware olarak daha iyi ama IPI'da şu aralar kötü değil hem driverında Türkçe dil desteği var.

VGN de düşündümde onun sadece ust kısmı alüminyummuş glb öyle olacaksa RS7 Air de alırım donanım olarak daha iyi sonuçta.