Sırf merakımdan qbz75 de alabilirim hocam:D Duruma göre ikisinden birisini iade ederim veya ikisini de kullanırım dönüşümlü. Nasıl olur sizce:D
Atk RS7 Air'i nasıl iade edeceksiniz ki? Onun dışında Atk RS7 Air varken QBZ almazdım, ben parayı diğer ekipmanlarıma harcardım.

Merhaba ben rahat durmadım RS7 Air yanına bir de qbz75 aldım. Birisini iade eder miyim yoksa ikisini de tutar mıyım kararsızım. İkisi de ayrı güzel. Fotoğraf ve ses testi aşağıda.
Teknik veri olarak durum şöyle:
RS7
RT 0.001 mm
Trigger 0.05 mm
Qbz75
RT 0.005 mm
Trigger 0.1 mm
Bu anlamda RS7 Air daha hassas ama oyunlarda bu kadar düşük kullanılır mı bilemiyorum. Ama size şöyle örnek vereyim. En düşük ayarlarda masaya vurunca RS7 Air algılıyor qbz75 algılamıyor.
SES TESTİ:

Dosya Ekleri

• 1781777709394.webp
    1781777709394.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 3
Merhaba ben rahat durmadım RS7 Air yanına bir de qbz75 aldım. Birisini iade eder miyim yoksa ikisini de tutar mıyım kararsızım. İkisi de ayrı güzel. Fotoğraf ve ses testi aşağıda.
Teknik veri olarak durum şöyle:
RS7.
RT 0.001 mm.
Trigger 0.05 mm.
Qbz75.
RT 0.005 mm.
Trigger 0.1 mm.
Bu anlamda RS7 Air daha hassas ama oyunlarda bu kadar düşük kullanılır mı bilemiyorum. Ama size şöyle örnek vereyim. En düşük ayarlarda masaya vurunca RS7 Air algılıyor qbz75 algılamıyor.
SES TESTİ:

Hayırlı olsun o algılamama sebebi muhtemelen birisinin alüminyum kasa olmasından kaynaklıdır iki klavyede güzel peki sizin daha çok beğendiğiniz?

Hayırlı olsun o algılamama sebebi muhtemelen birisinin alüminyum kasa olmasından kaynaklıdır iki klavyede güzel peki sizin daha çok beğendiğiniz?
Teşekkür ederim hocam valla kararsız kaldım ben de. Biraz deneyim bakalım. Bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim. Seçerken neyi kriter alacağımı şaşırdım açıkçası. Açıkçası daha tok bir sesi var qbznin. Rs7 air daha clicky. Ama ikisi de ayrı güzel geliyor. Uzun süreli kullanımda nasıl olur acaba kasa ve özellik olarak.

Son düzenleme: