Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Bak bu moderatörler Slander yaparsa "EsatKa neden raporladığı mesajın silinmesi/ceza verilmesi gerektiğini anlatıyor." olabilir. Moderatörler ile bir derdim yok ancak bazen laf anlatmak zor oluyor. Çok fazla rapor ve bilet sistemini kullanıyorum, kusura bakmayın.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Bütçe nedir
Yetkin
Keşke kardeşim olsa...
Bakalım R6 adam hangi mesajımı veya mesajlarımı koyacak.
SoldierBoyBabam
Üstün
@1577 aklıma birkaç fikir geldi yazıyorum.
Forum kullanıcıları günün sözü için Leo'nun profilini darlamaya gidiyor. Farklı videoda konulabilir. Fikir oluşması için attım.
Forum 2.3 ile evrim geçiriyor.
Konu 'Cemaat evinde tehlikeli hissediyorum' Cemaat evinde tehlikeli hissediyorum bu konu
Bı tane mesaj vardı. Pompalı tüfek ile monitöre ateş ettim diye. Bulunması ama bulursan onun arkadasına video gider.
Bir tane daha fikrim var ama emin değilim. Techolay ve Technopat olacak. Güzel olur diye düşünüyorum söyliyeyim mı?
Forum kullanıcıları günün sözü için Leo'nun profilini darlamaya gidiyor. Farklı videoda konulabilir. Fikir oluşması için attım.
Forum 2.3 ile evrim geçiriyor.
Konu 'Cemaat evinde tehlikeli hissediyorum' Cemaat evinde tehlikeli hissediyorum bu konu
Bı tane mesaj vardı. Pompalı tüfek ile monitöre ateş ettim diye. Bulunması ama bulursan onun arkadasına video gider.
Bir tane daha fikrim var ama emin değilim. Techolay ve Technopat olacak. Güzel olur diye düşünüyorum söyliyeyim mı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Benim hakkımda GTX 1650’den RTX 4070 Ti Super’e geçtiğimle alakalı bir şey konabilir belki. Power-up gibi. Veya başka bir şey de olabilir, bilemiyorum. Şu anlık gündemimde o var çünkü.
Hakikaten, dusununce 83K butceyle 4070TiS alman bayagi komik bir olay.
- Makaleler
- 19
Kendimden örnek vereceğim sürekli saçma sapan profiller yapıyorum belki bununla alakalı bir şey gelebilir. Aslında çok slanderlik şey var ama boşverin.Aşağıya slandera koyabileceğim olaylar ve fotoğraflar atabilirsiniz. Aklımda olan bayağı bir şey var halihazırda ve sizin önerileriniz sayesinde daha iyi olacaktır.
Bu seferki slander da bizden olsun. @Stereo.Luigi99'yi biraz rahat bırakalım.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-