S400'ler var, ohal durumda bence kullanilir ancak ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Ben vereyim cevabı herhangi bir etki etmez.

Savaşın güzel bir şey olmadığını ben de biliyorum. Ancak sizde ülkemize 2 tane bilerek balistik etkili füze atıldığını unutmayın. Şimdiden hazırlıklı olun savaşa.
Bir İran füzesi 150 bin dolar. Savunmak için fırlatılan füze yaklaşık 30 milyon dolar değerinde. Sizce NATO ne kadar süre bu füzeyle koruyacak bizi? Ortak harekatlarla hızlı bir biçimde İran'ın füze yataklarının hepsinin imhası şart. Yoksa birkaç güne tepemize düşen bir balistik füze görebiliriz. Demedi demeyin.
Ayrıca şu HOI4(oynamıyorum) veya okuduğum liseyle alakalı muhabbetlerini de pek ciddiye aldığımı söyleyemem.

Hazırlık yapılabilir ama ilk mermi bizden çıkmamalı.

Direkt oyle demeye gerek yok hocam bence etki kesinlikle eder ancak NATO sistemleriyle entegre olmadigindan füzeyi engelleyelim diye kendi sistemlerimizi vurma ihtimalimiz de var.

Füze sayısı sınırlı, sistem sayısı az, radarlar entegre değil orta doğuda entegre hava savunma ağına neler yapabildiğini gördük S400'ün yapacağı etki devede kulak olur.

S400'den hiçbir şey beklenmez. Bu kesin. Keşke zamanında anahtar telim Patriot alsaydık da bunlar yaşanmasaydı.

Füze sayısı sınırlı, sistem sayısı az, radarlar entegre değil orta doğuda entegre hava savunma ağına neler yapabildiğini gördük S400'ün yapacağı etki devede kulak olur.
Hocam o konuda da haklisin ancak hic yoktan iyidir sonucta, ancak etkisi yine de sinirli olacak.

S400'den hiçbir şey beklenmez. Bu kesin. Keşke zamanında anahtar telim Patriot alsaydık da bunlar yaşanmasaydı.
Patriot icin basvuru yaptik ancak reddedildi, diğer firsati da F16'lar icin kullandik.

Yeter artık başlayacağım iranına. NATO gücünü arkamıza alıp bir kara harekatıyla şunları 2 haftada unufak etsek de bitse bu çile. Hem toprak da alırız. Tabii bunun bir geri dönüşü olur elbette ama bu gidişle 3 5 demeden sürekli füze gelecek ülkeye. Hazır Amerikan gemileri de denizdeyken ortak bir harekat başlatalım 15 günde bitsin İran. Çok zor değil bu arada Amerikan, İsrail ve Türkiye savaş uçakları zırhlı araçları ve taktiksel hedefleri vuracak. SİHA'lar da şehir içi askerin girmesinin zor olduğu yerleri bombalayacak bu iş bitecek. Ek NATO desteklerini de aldık mı tamamdır.

Orta doğu'da 15 günde kara harekatıyla nereyi alacaksın? Özellikle İran gibi o toprakların atası olan bir milleti. Amerika, NATO ve İsrail desteği yalandan ibaret. Olası kötü bir senaryoda bizi yüzüstü bırakacaklar. Olan şehit düşen mehmetçiğe olacak.

Türkiye'nin bu ekonomik kriz ve kaos içinde savaşa dahil olması en mantıksız hareket olur. Amerika'da bunu istiyor zaten.

Amerika, NATO ve İsrail desteği yalandan ibaret. Olası kötü bir senaryoda bizi yüzüstü bırakacaklar. Olan şehit düşen mehmetçiğe olacak.
Amerika konusunda katiliyorum hocam, Avrupali devletlerin hic birine guvenmiyorum İrakta askerlerimizin basina cuval geciren, Yunanistanda S300 varken F35 i tak diye verip bize gelince rest çeken, bir Hava Savunma sistemini bile cok goren ve gelişmemizi istemeyen ABD'nin bize yardim edecegine vallahi ben inanmiyorum. Savasa girersek ve kazanirsak yine diger devletler zaferin ustune cokmeye calisacaklar zaten. Harekata girmek mantiksiz gibi.

Yeter artık başlayacağım iranına. NATO gücünü arkamıza alıp bir kara harekatıyla şunları 2 haftada unufak etsek de bitse bu çile. Hem toprak da alırız. Tabii bunun bir geri dönüşü olur elbette ama bu gidişle 3 5 demeden sürekli füze gelecek ülkeye. Hazır Amerikan gemileri de denizdeyken ortak bir harekat başlatalım 15 günde bitsin İran. Çok zor değil bu arada Amerikan, İsrail ve Türkiye savaş uçakları zırhlı araçları ve taktiksel hedefleri vuracak. SİHA'lar da şehir içi askerin girmesinin zor olduğu yerleri bombalayacak bu iş bitecek. Ek NATO desteklerini de aldık mı tamamdır.
türkiye herhangi bir ülke ile savaşa girse nato siz haksısınız diyip bizi bombalarlar ne anlatıyosun sen.