İran'dan Türk hava sahasına yönelen füze, NATO savunma unsurları tarafından etkisiz hale getirildi

S400'ler var, ohal durumda bence kullanilir ancak ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Ben vereyim cevabı herhangi bir etki etmez.

Hazırlık yapılabilir ama ilk mermi bizden çıkmamalı.

Direkt oyle demeye gerek yok hocam bence etki kesinlikle eder ancak NATO sistemleriyle entegre olmadigindan füzeyi engelleyelim diye kendi sistemlerimizi vurma ihtimalimiz de var.

Füze sayısı sınırlı, sistem sayısı az, radarlar entegre değil orta doğuda entegre hava savunma ağına neler yapabildiğini gördük S400'ün yapacağı etki devede kulak olur.

S400'den hiçbir şey beklenmez. Bu kesin. Keşke zamanında anahtar telim Patriot alsaydık da bunlar yaşanmasaydı.

Füze sayısı sınırlı, sistem sayısı az, radarlar entegre değil orta doğuda entegre hava savunma ağına neler yapabildiğini gördük S400'ün yapacağı etki devede kulak olur.
Hocam o konuda da haklisin ancak hic yoktan iyidir sonucta, ancak etkisi yine de sinirli olacak.

S400'den hiçbir şey beklenmez. Bu kesin. Keşke zamanında anahtar telim Patriot alsaydık da bunlar yaşanmasaydı.
Patriot icin basvuru yaptik ancak reddedildi, diğer firsati da F16'lar icin kullandik.

Orta doğu'da 15 günde kara harekatıyla nereyi alacaksın? Özellikle İran gibi o toprakların atası olan bir milleti. Amerika, NATO ve İsrail desteği yalandan ibaret. Olası kötü bir senaryoda bizi yüzüstü bırakacaklar. Olan şehit düşen mehmetçiğe olacak.

Türkiye'nin bu ekonomik kriz ve kaos içinde savaşa dahil olması en mantıksız hareket olur. Amerika'da bunu istiyor zaten.

Amerika, NATO ve İsrail desteği yalandan ibaret. Olası kötü bir senaryoda bizi yüzüstü bırakacaklar. Olan şehit düşen mehmetçiğe olacak.
Amerika konusunda katiliyorum hocam, Avrupali devletlerin hic birine guvenmiyorum İrakta askerlerimizin basina cuval geciren, Yunanistanda S300 varken F35 i tak diye verip bize gelince rest çeken, bir Hava Savunma sistemini bile cok goren ve gelişmemizi istemeyen ABD'nin bize yardim edecegine vallahi ben inanmiyorum. Savasa girersek ve kazanirsak yine diger devletler zaferin ustune cokmeye calisacaklar zaten. Harekata girmek mantiksiz gibi.

türkiye herhangi bir ülke ile savaşa girse nato siz haksısınız diyip bizi bombalarlar ne anlatıyosun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…