DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Geçtiğimiz günlerde İran'ın İsrail'e yaptığı saldırılarda Nevatim üssü hasar görmüştü. İran bu saldırılarda kamikaze dronları, seyir füzeleri ve balistik füzeler kullanmıştı. Kullanılan silahların birçoğu ABD ve İngiltere hava kuvvetleri tarafından engellendi. Aynı zamanda İsrail hava kuvvetleri de önleme için uçuş yapmıştı. Füzelerin seyir yolu üzerinde menzili bulunan ABD donanmasına ait gemilerden de önleme ateşleri yapılmıştı.

Sadece birkaç noktaya füze düştüğü belirtildi. Bunlardan birisi de F-35 üssü olan Nevatim bölgesi.

Füzelerin bu kadar az hasar vermesi de ilginç karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde İran'ın İsrail'e yaptığı saldırılarda Nevatim üssü hasar görmüştü. İran bu saldırılarda kamikaze dronları, seyir füzeleri ve balistik füzeler kullanmıştı. Kullanılan silahların birçoğu ABD ve İngiltere hava kuvvetleri tarafından engellendi. Aynı zamanda İsrail hava kuvvetleri de önleme için uçuş yapmıştı. Füzelerin seyir yolu üzerinde menzili bulunan ABD donanmasına ait gemilerden de önleme ateşleri yapılmıştı.

Sadece birkaç noktaya füze düştüğü belirtildi. Bunlardan birisi de F-35 üssü olan Nevatim bölgesi.

Füzelerin bu kadar az hasar vermesi de ilginç karşılandı.

İran kadar kanser bir devlet görmedim. Hali hazırdaki rejimin indirilip İran'ın Horasan, Fars, Azerbaycan adı altında üç parçaya bölünmesi gerek.

Bence danışıklı dövüş hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaçları misillemeydi. Eğer gerçektan saldırmak isteseler davulla zurnayla biz geliyoruz demezlerdi. Füzelerin çoğu İsrail'e yaklaşmadan vuruldu zaten.

Amaç zaten göz dağı vermek değil miydi? Saldırı amaçlayan adam neden 1 gün önceden saldıracağı konuma kadar bilgilendirme yapsın la?

Amaç zaten göz dağı vermek değil miydi? Saldırı amaçlayan adam neden 1 gün önceden saldıracağı konuma kadar bilgilendirme yapsın la?
İsrail karşı saldırı yapacağını davulla zurnayla duyuruyor şu an. Sanırsam ABD bu saldırıda İsrail'e destek olmayacağını söylemiş ama ne kadar gerçekçi bir söz orasını göreceğiz. Bu saldırı sonrası şunu anladık, İran'ın füzelerinden korkmaya çok da gerek yokmuş.

İsrail öncesinde birçok İranlı rütbeliyi öldürdü, İran o kadar animasyon videosu yaptı ve sonuç bu...
İranın savaşı göze alacağını hiç sanmıyorum,sadece zamanlamaya takıldım.İsrail soykırımla suçlanırken batı bloğunu kendine çekti.

İsrail karşı saldırı yapacağını davulla zurnayla duyuruyor şu an. Sanırsam ABD bu saldırıda İsrail'e destek olmayacağını söylemiş ama ne kadar gerçekçi bir söz orasını göreceğiz. Bu saldırı sonrası şunu anladık, İran'ın füzelerinden korkmaya çok da gerek yokmuş.
Aslında korkmaya gerek var füzeleri sadece İsrail durdurmadı birçok devlet Hava savunması yaptı.Muhtemelen kürecekteki radarda tespit için kullanıldı.

İsrail karşı saldırı yapacağını davulla zurnayla duyuruyor şu an.
Tehdit, ki işe de yaramış gibi. İsrail misilleme yapmaktan vaz geçiyor gibi.
İranın savaşı göze alacağını hiç sanmıyorum, sadece zamanlamaya takıldım. İsrail soykırımla suçlanırken batı bloğunu kendine çekti.
Evet, komik... Dünya'da hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ben hâlâ Wagner'de takıldım. O Prigojin uçak kazasıyla öldü falan :D