Evet canlı desteği var.Yok yani Türkiye'de pek olmayan bir marka sanırım yani garantiyle işim olduğunda muhatap olacağım birileri var mı?
Evet canlı desteği var.Yok yani Türkiye'de pek olmayan bir marka sanırım yani garantiyle işim olduğunda muhatap olacağım birileri var mı?
Hocam sizin kalvyenin büyük hali mi bu yanlışsam düzeltin bu da iyi bir seçenek gibi. Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Gövde Argb Siyah - Beyaz Fiyatları ve ÖzellikleriManyetik klavyeler bu konuda daha iyiler. Bende Ajazz Alux 60 var. Mekanik klavyeden geçtim. Bazı set ayarlarını yapınca daha rahat oynamaya başladım.
Hocam sizin kalvyenin büyük hali mi bu yanlışsam düzeltin bu da iyi bir seçenek gibi. Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Gövde Argb Siyah - Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
ajazzturkiye.com
Hocam yarın alacağım da sizce Ajazz mı İrok mu alayım? Garanti tarafında hangisi daha iyidir? Hangisi ömürlük götürür? İrok biraz no name gibi. Alüminyum kasa istiyorum ama k1 he öneriyorlar genelde plastik kasa o. Hangisi daha mantıklı?Alux 60'la arasındaki tek fark 68 modeli 6063 alüminyum plaka kullanmıyor. Geriye kalan kısımları aynı sadece biraz büyük hali dediğiniz gibi. Bence Irok'u almak bi' tık daha mantıklı hala. Yazılım olarak vesaire daha güncel. Ajazz'da driver sorunları ve IO Manager sorunları mevcut. Aktif olarak da yaşıyorum.
![]()
Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Göv
Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ ALUX 68 HE Series Tuş Sayısı 68 Bağlantı Modu USB kablolu Kasa Malzemesi CNC Alüminyum Hot-Swap Evet RGB 16M ARGB Arayüz Tipi Ayrı hatlı Type-C arayüz Dış Gövde Malzemesi Alüminyum Alaşım Tarama Hızı 32K Hassasiyet 0.01 mm Gecikme 0.125 ms Kablo Uzunluğu...ajazzturkiye.com