İş Bankası 6-12 ay bedava Prime veriyor

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.
Konusu illaki açılmıştır, ben biraz daha yaymak için konu açıyorum.

İş Bankası > Kampanya sekmesinden bedava Prime üyeliğinizi alabilirsiniz. Bazen 6, bazen 12 ay veriyor. Bana 6 ay verdi.
Özellikle Prime Day indirimleri varken değerlendirilebilir.
Kampanya bitiş tarihi 30/04/2027.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece maximum için mi geçerli yoksa normal bankamatik kartlarına ve ilk imza kartlarına da oluyor mu?

Yeni Amazon üyeliklerinde mi geçerli?
Mevcut Amazon Prime üyeliğin var ise, deneme süresi hariç üyeliğin ücretsiz olarak devam ediyor. Kampanya kuralları kısmında ilk cümlenin sonunda yazıyor.

Sadece maximum için mi geçerli yoksa normal bankamatik kartlarına ve ilk imza kartlarına da oluyor mu?

Ben de sadece banka kartım var, ben de katılabiliyorum; sen de katılırsın. 6 ay alırsın denk gelirse. Bankamatik kartı ya da Maximum kartı olan diye belirtilmiş çünkü kurallarda.

Şansa göre işlemiyor bu 6 ay 12 ay verme işi.

Biliyorum, kullandığın karta göre değişiyor ama herkese vermiyorlar gibi görmüştüm. Şimdi tekrar baktım, belli koşulları karşılayan bütün müşterilere veriliyor sanırım. Çekiliş vs. yok. Ben de sadece banka kartı var, 6 ay alacağım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…