Hocam 1 kere yanlış girdik diye kart mı kapatılır?

1 hesabım var. Geri getirirler mi kredi kartı hesabımı?
1 kere yanlış girdiğiniz için olmamıştır, sistemden kaynaklı hata oluşmuştur. Sorun seninle alakalı değilse kartın geri gelir ki zannetmiyorum. Sadece şu senaryoyu düşünüyorum, belki önceki seferde iki defa hatalı girmişsindir ve şimdikinde de hakkın resetlenmediği için bu sorun yaşanmıştır. Öteki türlü sorunun seninle alakalı olduğunu düşündürecek bir şey göremiyorum.

Kartı yutmadı benimki, elimde şu an. İşlevsiz ama.
Daha iyi. ATM yutsaydı biraz daha uğraştırırdı. Direkt şubeye gidip yardım talep edebilirsiniz. Muhtemelen elinizdeki kartı tekrardan aktif hale getirirler.

1 kere yanlış girdiğiniz için olmamıştır, sistemden kaynaklı hata oluşmuştur. Sorun seninle alakalı değilse kartın geri gelir ki zannetmiyorum. Sadece şu senaryoyu düşünüyorum, belki önceki seferde iki defa hatalı girmişsindir ve şimdikinde de hakkın resetlenmediği için bu sorun yaşanmıştır. Öteki türlü sorunun seninle alakalı olduğunu düşündürecek bir şey göremiyorum.

Daha iyi. ATM yutsaydı biraz daha uğraştırırdı. Direkt şubeye gidip yardım talep edebilirsiniz. Muhtemelen elinizdeki kartı tekrardan aktif hale getirirler.
Kapanmak üzere şu an yarın gitsem?

Hocam benimki şu an İşCep'te gözükmüyor. Kartı komple yok etmişler iade etmemi istiyorlar. İade etmezsem ne olur hapse falan mı girerim?
Benim kartım da İşCep’te gözükmüyordu ama dediğim gibi oldu. Sanırım belli bir süreden sonra tamamen yok olmaya ayarlı. Siz yine de MH ya da şube ile görüşüp durumu anlatın, yapıcı olurlar diye düşünüyorum. Ayrıca ne hapse girmesi yahu? Olmaz öyle bir şey. :D