Çözüldü İş Bankası MaxiPara kartta harcama limiti ayarlanabiliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Soretive
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
  • Etiketler Etiketler
    harcama
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soretive

Uzman
Henüz açmadım, o yüzden bilgi almak istedim. Kredi kartımın olmaması sebebiyle sanal kart açamıyorum, bu sebeple uygulamada gezinirken bunu gördüm. Ne işe yarıyor, sanal kart mantığıyla mı çalışıyor? Bilgisi olan varsa yanıtını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ne işe yarıyor, sanal kart mantığıyla mı çalışıyor?
Hem fiziksel hem sanal kart versiyonu var. Fiziksel MaxiPara kart ATM’lerde veya online alışverişlerde kullanılır. Sanal MaxiPara kart ise sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.
Hem fiziksel hem sanal kart versiyonu var. Fiziksel MaxiPara kart ATM’lerde veya online alışverişlerde kullanılır. Sanal MaxiPara kart ise sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.
Peki karta yüklediğim parayı geri çekebiliyor muyum? Dijital olarak oluşturdum, karta yüklediğim tutarı geri vadesiz TL hesabıma çekmekten bahsediyorum. Mümkün mü?

Peki karta yüklediğim parayı geri çekebiliyor muyum? Dijital olarak oluşturdum, karta yüklediğim tutarı geri vadesiz TL hesabıma çekmekten bahsediyorum. Mümkün mü?
Banka havalesi veya EFT ile yüklediyseniz, parayı tekrar kendi banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Ama kampanya bakiyesi/bonus/hediye yüklemeleri varsa bunlar geri çekilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…