Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Kasım 2025 #1 Şu an bankanın yolunun tuttum. Aylık ücret, kart ücreti veya hesap açma ücreti kesilir mi?
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 10 Kasım 2025 #2 Vadesiz TL de herhangi bir ücret kesmez ama her işleme keser eft/fast zart zurt tavsiye etmem.
Mertcan39 Yetkin Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 364 Çözümler 3 Beğeniler 254 10 Kasım 2025 #3 Vadesiz hesap ise ücret yok.
2 22247 Çalışkan Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 88 Beğeniler 37 10 Kasım 2025 #4 Aidatsız kredi kartı alırsanız kart ücreti de kesmez.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Kasım 2025 #5 @Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. onur kaya dedi: Vadesiz TL de herhangi bir ücret kesmez ama her işleme keser eft/fast zart zurt tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani.
@Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. onur kaya dedi: Vadesiz TL de herhangi bir ücret kesmez ama her işleme keser eft/fast zart zurt tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani.
Mertcan39 Yetkin Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 364 Çözümler 3 Beğeniler 254 10 Kasım 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: @Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani. Genişletmek için tıkla... EFT de keser. Siz kart ücreti hesap açma ücreti yazdığınız için kesmez dedim. Eftlerde ücret kesmeyen Enpara var.
Ömer_Yeter dedi: @Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani. Genişletmek için tıkla... EFT de keser. Siz kart ücreti hesap açma ücreti yazdığınız için kesmez dedim. Eftlerde ücret kesmeyen Enpara var.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 10 Kasım 2025 #7 Para transferinde ücret ödemek istemiyorsanız İş Bankası'na ek olarak Nays hesabı da açabilirsiniz. Hem cashback de kazanırsınız. Ömer_Yeter dedi: @Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani. Genişletmek için tıkla...
Para transferinde ücret ödemek istemiyorsanız İş Bankası'na ek olarak Nays hesabı da açabilirsiniz. Hem cashback de kazanırsınız. Ömer_Yeter dedi: @Mertcan39, @22247, değerli yanıtlarını için sağ olun. Ben sadece vadesiz hesap açacağım. Bir de kart alasim da var. Ziraatte geçen anneme para atınca 3 TL kesti hocam. Yani o konuda çok sıkıntı olmaz bence yani. Genişletmek için tıkla...
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Kasım 2025 #8 tech_tr dedi: Para transferinde ücret ödemek istemiyorsanız İş Bankası'na ek olarak Nays hesabı da açabilirsiniz. Hem cashback de kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten halihazırda bir Nays hesabım var. İkisini birlikte kullanacağım.
tech_tr dedi: Para transferinde ücret ödemek istemiyorsanız İş Bankası'na ek olarak Nays hesabı da açabilirsiniz. Hem cashback de kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten halihazırda bir Nays hesabım var. İkisini birlikte kullanacağım.