Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Evet illa iş bankası hesabın olacak sanal kart oluşturmak için
Canepe
Uzman
İş Bankası olsa bile banka kartı ile sanal kart açtırmıyordu diye hatırlıyorum, hatalıysam düzeltin. Sanal kart kullanabilmek için kredi kartınız olması gerekiyordu.
Helox
Üstün
İş Bankası olsa bile banka kartı ile sanal kart açtırmıyordu diye hatırlıyorum, hatalıysam düzeltin. Sanal kart kullanabilmek için kredi kartınız olması gerekiyordu.
Ne kadar da saçma. Kredi kartım yok diye sanal kart kullandırtmamak nedir ya.
35gvm78
Üstün
Ne kadar da saçma. 18 yaşında değilim diye sanal kart kullandırtmamak nedir ya.
18 yaş üstü olsanda kullanamazsın. İş bankasında sanal bankamatik kartı yok. Tek çare maximum mobilde dinamik CVV ile kullanmak.
Helox
Üstün
18 yaş üstü olsanda kullanamazsın. İş bankasında sanal bankamatik kartı yok. Tek çare maximum mobilde dinamik CVV ile kullanmak.
18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor diye hatırlıyorum, o yüzden öyle yazmıştım.
35gvm78
Üstün
18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor diye hatırlıyorum, o yüzden öyle yazmıştım.
Evet kredi kartına sanal kart var. Ama bankamatik kartına yok.
- Makaleler
- 3
18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor ama özellikle İş Bankası gibi özel bankalar sigorta girişi olmayan, çok fazla harçlığı olmayan gençlere kredi kartı verme konusunda soğuk olabiliyor veya limit konusunda cimri olabiliyor. Ziraat Bankası 50 bin lira limit veriyordu bana, İş Bankası 10 bin vermişti18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor diye hatırlıyorum, o yüzden öyle yazmıştım.
Yeni konular
-
Elektronik ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC - 64.420 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-