İş Bankası'nda sanal kart oluşturulmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    kart sanal

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
İlk imza kullanıyorum, sanal kart başvurusu yap diyorum ama sanal kart oluşturmuyor. Herhangi bir ekranda gelmiyor, başvuru yap ekranında kalıyorum.

Maximum Mobil'den dinamik CVV ile kullanabilirsiniz maalesef iş bankasinda direkt sanal bankamatik kartı yok.

İş Bankası olsa bile banka kartı ile sanal kart açtırmıyordu diye hatırlıyorum, hatalıysam düzeltin. Sanal kart kullanabilmek için kredi kartınız olması gerekiyordu.

İş Bankası olsa bile banka kartı ile sanal kart açtırmıyordu diye hatırlıyorum, hatalıysam düzeltin. Sanal kart kullanabilmek için kredi kartınız olması gerekiyordu.

Ne kadar da saçma. Kredi kartım yok diye sanal kart kullandırtmamak nedir ya.

Ne kadar da saçma. 18 yaşında değilim diye sanal kart kullandırtmamak nedir ya.

18 yaş üstü olsanda kullanamazsın. İş bankasında sanal bankamatik kartı yok. Tek çare maximum mobilde dinamik CVV ile kullanmak.

18 yaş üstü olsanda kullanamazsın. İş bankasında sanal bankamatik kartı yok. Tek çare maximum mobilde dinamik CVV ile kullanmak.

18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor diye hatırlıyorum, o yüzden öyle yazmıştım.

18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor diye hatırlıyorum, o yüzden öyle yazmıştım.
18 yaş üstü kredi kartı kullanabiliyor ama özellikle İş Bankası gibi özel bankalar sigorta girişi olmayan, çok fazla harçlığı olmayan gençlere kredi kartı verme konusunda soğuk olabiliyor veya limit konusunda cimri olabiliyor. Ziraat Bankası 50 bin lira limit veriyordu bana, İş Bankası 10 bin vermişti

Eğer banka kartı için sanal kart oluşturmak istiyorsan YapıKredi bankasında bunun mümkün olduğunu doğrulayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…