Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Mağazalarda uygun fiyatlı teşhir ürünleri oluyor.4000 TL civarı hoparlörlü, iş ve film izlemek için kullanılacak monitör önerir misiniz?
Yaklaşık 2 ay önce vatan bilgisayarda denk gelmişti.
6 bin liralık monitör 3 bin liraya düşmüştü.
İş için ve bütçe kısıtlı olduğundan bence bu yöntemi düşünebilirsiniz.
Hoparlörlü olması şart mı? 3889 TL'ye güzel monitör vardı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Smmmhunter
Üstün
İş için fazla iyi ama iyi ürün göz çıkarmaz.
www.itopya.com
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'da
Ali De Niro
Üstün
Rahat çalışmak ve dizi/film için 27 ekran daha konforlu olur.
Hah bunu atacaktım. Ama hoparlörlü değil.İş için fazla iyi ama iyi ürün göz çıkarmaz.
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Son düzenleyen: Moderatör:
Sye
Uzman
MSI Pro MP275 Monitör
MSI Pro MP275 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Şirkette 3-4 ay bundan kullandım sonra kendi Hz'i kendi monitörümden düşük diye başkası ile değiştim. Pivot özelliği falan da baya işime yarıyordu. Renkleri ve parlaklığı güzel. (Pivotlusunu kullandım attığım Pivotlusu değil 500TL fark var ama indirime giriyor)
ViewSonic 24" VX2418C 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Premium Curved Gaming Monitör
ViewSonic 24" VX2418C 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Premium Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-