İş ilanları gerçeği yansıtıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unlishimaide
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 46
Yer
Başkent
İşin olsun vs. iş buluyorum; barista-garson-komi.

Bir ton istekleri var, haliyle ne yapacağımı şaşırdım. Daha önce kuyumcuda tezgahtarlık, baristalık ve sanayide parçacıda kargoculuk yaptım.

Gidip yüz yüze iş bulmam gerek ama şartlar veya ücret tatmin edici değil; her başvuru altında 300-400 başvuru var, ilanlar kalkmamış ama.

Bir öneriniz var mı?

Daha önce barista olduğum kafe kurumsal bir yer değildi, Starbucks vs. gibi değil yani, normal kafe. Şu an yetersiz bulurlar, almazlar falan diye biraz endişeliyim; önceden yardım ile girmiştim işe, bir haftaya kalmaz işi çözerim ama biraz kararsız kaldım, ne yapacağım, nereden bulacağım.

Hocam aynı durumdayım. Ben de önceden komilik yaptım yine bakıyorum ama bulamadım. Diğer barista ilanları falan da hep en az 1 yıl deneyimli dediği için giremiyorum. Bu arada o başvuru sayısının rastgele olduğunu düşünüyorum. Onun dışında işinolsun uygulamasında filtrelerde başvuru tipini telefonla arayarak derseniz direkt arayıp konuşabileceğiniz ilanlar çıkar.

Kendime 5'6 seçenek buldum zorla. Bütün sahibindeni gezdim 2 tane de oradan. Bakacaz artik yarın arayacağım olmadı gidip görüşucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…