YouTube İş ortağı programı başvurusunda AdSense hesabı sorunu

NeonCircuit

Uzman
Geçtiğimiz günlerde iş ortağı programına başvurdum. Birden fazla AdSense hesabından dolayı ikinci adımda hata aldım. Sonra bana bir mail geldi, mailde bir e-posta adresi yazıyordu. Bu sefer o maildeki e-postayı AdSense hesabı olarak gönderdim.

Bu sefer kabul edilir, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AdSense hesabınızda yaşanan sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Mevcut Hesabı Kontrol Edin:
- AdSense hesabınızın durumu ve hangi e-posta adresiyle kayıtlı olduğuna dikkat edin.

2. AdSense E-posta:
- Almış olduğunuz e-posta adresini kullandığınızdan emin olun. Bu adres, mevcut AdSense hesabınıza bağlıysa (ilk hata mesajında belirtildiği gibi) işlemleri gerçekleştirin.

3. AdSense Hesabına Erişim:
- Eğer mevcut hesabınıza erişebiliyorsanız, bu hesabı kullanmaya devam edin. Gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

4. Yeni Hesap Açmayın:
- Bir kullanıcıya sadece bir AdSense hesabı açılabileceği için yeni bir hesap açmamaya özen gösterin. Mevcut hesabınızı kullanarak işlemlerinizi tamamlayın.

5. YouTube İş Ortağı Programı Başvurusu:
- AdSense hesabınızı doğru bir şekilde yapılandırdıysanız, YouTube İş Ortağı Programı başvurunuz kabul edilebilir. Yanlış bilgi verdiyse, başvurunuz olumlu sonuçlanmayabilir.

6. Destek ile İletişim:
- Sorunlar devam ederse, AdSense destek sayfasına başvurun veya ilgili iletişim kanallarını kullanarak destek isteyin.

Bu adımları izleyerek süreci takip edebilirsiniz. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…