NeonCircuit

Uzman
Geçtiğimiz günlerde iş ortağı programına başvurdum. Birden fazla AdSense hesabından dolayı ikinci adımda hata aldım. Sonra bana bir mail geldi, mailde bir e-posta adresi yazıyordu. Bu sefer o maildeki e-postayı AdSense hesabı olarak gönderdim.

Bu sefer kabul edilir, değil mi?

1753101619229.webp

1753101633083.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde iş ortağı programına başvurdum. Birden fazla AdSense hesabından dolayı ikinci adımda hata aldım. Sonra bana bir mail geldi, mailde bir e-posta adresi yazıyordu. Bu sefer o maildeki e-postayı AdSense hesabı olarak gönderdim.

Bu sefer kabul edilir, değil mi?

Eki Görüntüle 165395

Eki Görüntüle 165397
AdSense hesabınızda yaşanan sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Mevcut Hesabı Kontrol Edin:
- AdSense hesabınızın durumu ve hangi e-posta adresiyle kayıtlı olduğuna dikkat edin.

2. AdSense E-posta:
- Almış olduğunuz e-posta adresini kullandığınızdan emin olun. Bu adres, mevcut AdSense hesabınıza bağlıysa (ilk hata mesajında belirtildiği gibi) işlemleri gerçekleştirin.

3. AdSense Hesabına Erişim:
- Eğer mevcut hesabınıza erişebiliyorsanız, bu hesabı kullanmaya devam edin. Gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

4. Yeni Hesap Açmayın:
- Bir kullanıcıya sadece bir AdSense hesabı açılabileceği için yeni bir hesap açmamaya özen gösterin. Mevcut hesabınızı kullanarak işlemlerinizi tamamlayın.

5. YouTube İş Ortağı Programı Başvurusu:
- AdSense hesabınızı doğru bir şekilde yapılandırdıysanız, YouTube İş Ortağı Programı başvurunuz kabul edilebilir. Yanlış bilgi verdiyse, başvurunuz olumlu sonuçlanmayabilir.

6. Destek ile İletişim:
- Sorunlar devam ederse, AdSense destek sayfasına başvurun veya ilgili iletişim kanallarını kullanarak destek isteyin.

Bu adımları izleyerek süreci takip edebilirsiniz. Başarılar!