Spery

Başarılı
Selam, hem iş için hem de oyun için bir mouse arıyorum. Aslında karar vermiştim Logitech MX Master3s alacaktım fakat Hz değeri 125 gibi düşük bir değere sahip, o sebeple oyunlarda kötü bir etki yaratacağını düşündüğümden vazgeçtim.
Aradığım mouse özellikleri:
-Baş parmak desteği olması.
-İki cihaz desteklemesi.
-Sessiz bir tıklamaya sahip olması.
-Mümkünse tuş sayısının fazla olması.

Bütçe sıkıntım yok, duruma uygun mouse varsa almayı düşünüyorum direkt (dikey mouse önerilerine de açığım).

Selam, hem iş için hem de oyun için bir mouse arıyorum. Aslında karar vermiştim Logitech MX Master3s alacaktım fakat Hz değeri 125 gibi düşük bir değere sahip, o sebeple oyunlarda kötü bir etki yaratacağını düşündüğümden vazgeçtim.
Aradığım mouse özellikleri:
-Baş parmak desteği olması.
-İki cihaz desteklemesi.
-Sessiz bir tıklamaya sahip olması.
-Mümkünse tuş sayısının fazla olması.

Bütçe sıkıntım yok, duruma uygun mouse varsa almayı düşünüyorum direkt (dikey mouse önerilerine de açığım).
İkisi için ayrı ayrı alsanız daha mantıklı olur bence.
Gaming için Ajazz AJ159 APEX PAW3950 8K Wireless Gaming Mouse mouse'u alırken not olarak Türkiye'deki gümrük kısıtlamasından bahsederseniz gümrükten geçmesi için hediye olarak işaretlenir.

Ağırlık çalıştırıyoruz galiba.

Dostum dediğin özelliklere göre bir mouse için çok araştırdım. Logitech M650 falan buldum ama dediğin gibi Hz değeri düşüktü. Senin attığında öyle. Sessiz olan, yazılımı iyi olan, 1000 Hz değerine sahip, 3 tane bluetooth ve 1 2.4 Ghz alıcı ile bağlantı sunan, normal teker ve sonsuz dönen teker ayarı olan fare istiyorsan Razer Pro Click Mini önerebilirim. Bende onu satın aldım. Olumsuz yanları arasında küçük bir fare olması (ama 2 pil aldığı için hafif değil güzel bir ağırlığı var), istediğin gibi parmak dinlendirme yeri olmaması.
Bu farenin mini olmayan büyük olanı var fakat o nasıldır bir fikrim yok. Belki aradığın özellikler onda olabilir.

Razer Pro Click Mini:

Razer Pro Click:

Dostum dediğin özelliklere göre bir mouse için çok araştırdım. Logitech M650 falan buldum ama dediğin gibi Hz değeri düşüktü. Senin attığında öyle. Sessiz olan, yazılımı iyi olan, 1000 Hz değerine sahip, 3 tane bluetooth ve 1 2.4 Ghz alıcı ile bağlantı sunan, normal teker ve sonsuz dönen teker ayarı olan fare istiyorsan Razer Pro Click Mini önerebilirim. Bende onu satın aldım. Olumsuz yanları arasında küçük bir fare olması (ama 2 pil aldığı için hafif değil güzel bir ağırlığı var), istediğin gibi parmak dinlendirme yeri olmaması.
Bu farenin mini olmayan büyük olanı var fakat o nasıldır bir fikrim yok. Belki aradığın özellikler onda olabilir.

Razer Pro Click Mini:

Razer Pro Click:
Onun yerine iş ve oyun için ayrı ayrı mouse kullansa daha mantıklı zira donanım tarafında çok geri götürüyor.

Yani bence de ayrı mouse alabilir. Bir süre kullandıktan sonra gerekli mi acaba bu kadar para vermeye diye düşündüm. Ama ben kafa ütülemeden oyun oynamak da istediğim için sessiz tıklaması olan bir gaming mouse bulamadım. Şu anlık memnunum :).

Razer Pro Click Mini:

Razer Pro Click:
Attığım mouse gerçekten tam istediğim mouse hz değeri azıcık yüksek olsa alıcam da, neden bu kriterlere uygun bir şey yok ya.