Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı system32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Şöyle örnek gösterebilirim. Yüklediğim oyun 145 GB ekran görüntüsü almak için yeniden yüklemem gerekirdi. Fakat verdiği hata bu şekilde aynısı. Yüklediğim oyun ise Horizon Forbidden West Complete Edition
Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı system32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı System32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?