5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar.

Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı system32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Hatanın fotoğrafını atar mısınız?

Ayrıca bu işlemi bir daha asla yapmayın. DLL dosyalarını el ile koymak daha fazla soruna yol açabilir.

Şöyle örnek gösterebilirim. Yüklediğim oyun 145 GB ekran görüntüsü almak için yeniden yüklemem gerekirdi. Fakat verdiği hata bu şekilde aynısı. Yüklediğim oyun ise Horizon Forbidden West Complete Edition

Şöyle örnek gösterebilirim. Yüklediğim oyun 145 GB. Ekran görüntüsü almak için yeniden yüklemem gerekirdi fakat verdiği hata bu şekilde.
Reddit'te bu hatayı bilgisayarı güvenli modda başlatıp 'RAM sınırı' seçeneğini işaretleyerek çözmüş birisi. Başka da bir yöntem bulamadım maalesef.

Merhaba arkadaşlar.

Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı system32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Attığınız o dosyayı silin dll dosyalarını elle atmak doğru değil.

Attığınız o dosyayı silin dll dosyalarını elle atmak doğru değil.

Çözüm önerisi?

Reddit'te bu hatayı bilgisayarı güvenli modda başlatıp 'RAM sınırı' seçeneğini işaretleyerek çözmüş birisi. Başka da bir yöntem bulamadım maalesef.

Denedim olmadı. Format gözüktü sanırım.

@Recep Baltaş Sizin bir çözüm öneriniz var mı bu hatayla ilgili? Her konu da bir çözümünüz var, bari bu konuda da olsun. :)

Siz önce o dosyayı silin daha sonra doğru Visual CC'yi bulun indirin kursun.

Tamamdır son sürümünü indirdi kurdu. Şimdi yeniden yüklüyorum sorun çözülürse çözüldü olarak işaretleyeceğim.

@EzioAuditore21

Çözülmedi.

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı System32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Hocam All in One runtimes gibi sürücü paketleri var. Şayet bu tür sürücüleri kurarsanız, sorununuz çözülecektir.