5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar.

Bir siteden oyun indirdim, fakat RUNE yükleme ekranında tam oyun yüklemesi bitecek iken %80 85'lerde isdone.dll hatası veriyor. Belki 4-5 defa yükledim antivirüs devre dışı bıraktım, isdone.dll eksik dosyayı system32 klasörüne attım fakat gene sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

İstediğin kadar format at. Aşırı sıkıştırılmış dosyaları açarken muhtemel bellek yetersizliğinden gelebiliyor bu hata.

Ekran Alıntısı.webp

Sistem özelliklerim bu şekilde, daha önce kurduğum RUNE, FitGirl gibi yazılımlar da oyunu kurarken bu tip hatalarla karşılaşmamıştım. Oyun sistem gereksinimleri de yetiyor. İndirmiş olduğum Torrent sitesi ise skidrow-Reloaded sitesi genellikle orayı kullanıyorum. 145 GB'da büyük bir veri dosyası tekrar indirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 32984

Sistem özelliklerim bu şekilde, daha önce kurduğum RUNE, FitGirl gibi yazılımlar da oyunu kurarken bu tip hatalarla karşılaşmamıştım. Oyun sistem gereksinimleri de yetiyor. İndirmiş olduğum Torrent sitesi ise skidrow-Reloaded sitesi genellikle orayı kullanıyorum. 145 GB'da büyük bir veri dosyası tekrar indirmek istemiyorum.

Windows'un dilini Türkçeden İngilizce'ye çevirip dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör: