Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Maştağa
Normalde kullanıcı ismini değiştirdikten sonra uzun süre değiştiremiyoruz. Bence kullanıcı adı değiştirmek için 3 hakkımız olsun. Bu hakkı 1 ayda 1 kullanabilelim. Haklar bittikten sonra 5 ay kullanıcı ismi değiştirilme izni olmasın. Bu 5 ay bittikten sonra haklarımız yenilensin. Nasıl buldunuz? Fikrinizi yazın. Hoşça kalın.

Artı -23 Eksi
Bence saçma. Herkesin ismini sürekli değiştirebiliyor olması gereksiz bir özellik. Zırt pırt değiştirmek yerine uzun bir sürede bir kez değiştirebilmek kâfi.

Sürekli değiştirmek iyi değil bir popülerliğini varsa herkesin kafası karışır adımı BYsimit koydum hatırla.

Quezzy diye bir Harry Poter aşığı vardı mesela. Ben onun şu anki adını ve profil resmini bilmiyorum. :( Bana kalsa isim değişikliği bile olmasın. Gerçi şimdi biri gelip bana "Hocam siz direk adınızı soyadınızı yazıp geçmişsiniz zaten isterseniz T.C. Kimlik No da yazın tam olsun." der ama.... (Yaşandı.)

Üzmek istemem ama eksiliyorum.

Üzgünüm. Yılda en fazla bir defa yapılması gerektiğini düşünüyorum. Belki bu süre de kaldırılıp yönetici onayına bırakılabilir. Daha fazla zorlamak istersek 5000 Techolay puanı sistemi getirilip krediye bağlanabilir. Şaka yapıyorum, abarttım.

Bence saçma. Herkesin ismini sürekli değiştirebiliyor olması gereksiz bir özellik. Zırt pırt değiştirmek yerine uzun bir sürede bir kez değiştirebilmek kâfi.

Bir hak kullandıktan sonra 1 ay ya da 2 ay kullanamıyorsun.

Sürekli değiştirmek iyi değil bir popülerliğini varsa herkesin kafası karışır adımı BYsimit koydum hatırla.

Değiştirmek istemeyen yapmayabilir.