Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
The Lands Between
Herkese selamlar, başlık garip gelmiş olabilir belki ancak neden olduğunu bilmediğim bir olaydan bahsetmek istiyorum.

Biliyorsunuz isim değiştirdikten sonra 3 aylık bir kısıtlama oluyor, o süre geçtikten sonra isim değiştirebiliyoruz, bence bunu istediğimiz kadar yapabilmeliyiz. Sonuçta yazdığımız mesajlar zaten duruyor, hani kim olduğumuz belli. Niye böyle bir kısıtlama var ki? Mesela bir isim koyduk, ancak içimize sinmedi değiştirebilelim bence, hakaret içeren bir isim değişiminde zaten değiştirmeden önce moderasyon ekibi kontrol ediyor, reddederler olur biter.

Desteğe yazıp değiştirtebiliriz ama iki taraf da uğraşır böylesi daha mantıklı bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

Artı -19 Eksi
Şimdi isim değiştirme olayının onay sürecini kaldırırsan forumda tuhaf tuhaf isimler görürsün. Moderatörlerde 8 kolu olmadığı için belli bir süre fark edilmeden o isimle takılabilirler ve forumun ciddiyetini bozar.

Zaten çıkıyor ki, o zaman onay süreci de kaldırılsın, medeni biri zaten ismini küfürlü yapmaz bu sefer tek yük ismini küfürlü yapanlarla uğraşmak olur, bu forumda uzun zamanlar duranlar zaten bunu yapmaz.

Güzel öneri 2 dakikada bir isim değiştiririz artık harika!

@dotsh

Bu sizin görüşünüz saygı duyarım. Ben kaldırılacağını asla ve asla düşünmüyorum, sevgiler.

Zaten ad geçmişini görüntüleme diye bir özellik var. Süre sınırı olmamasının bir soruna neden olacağını sanmıyorum. Yine de bana göre en çok bir ay olmalı.

Zaten çıkıyor ki, o zaman onay süreci de kaldırılsın, medeni biri zaten ismini küfürlü yapmaz bu sefer tek yük ismini küfürlü yapanlarla uğraşmak olur, bu forumda uzun zamanlar duranlar zaten bunu yapmaz.
Kaldırılmamalı. O zaman ortada küfürlü birçok isim görürüz. Senin hakkında bile küfürlü mesajlar veren isimler de görürsün. O nedenle onay süreci kalkmamalı.

Konu sadece küfürlü isimler değil ki forumda kimle konuştuğumu bilmek istiyorum, rastgele isim değiştirilirse kimle konuştuğumu bilemeyiz ki. Ben misal adımı "Recep Baltaş" yapabilirim ve yapay zeka bunu küfürsüz olduğu için onaylar ancak bir kişinin yerine bürünmüş olursunuz ve itibar kaybına bile yol açabilirsiniz.

Lütfen isim değiştirmeden önce azıcık bu işe değer verin ve en az 3 ay boyunca kullanmak istediğinizden emin olduğunuz isimleri seçin veya (mümkünse) hiç değiştirmeyin.

Bizim millet yasağı, kısıtlamayı çok seviyor.

Neyse konuyu planlanmıyor olarak işaretleyebilirsiniz. Kısıtlamayı 1haftaya veya 1 aya çekmeyi de düşünebilirsiniz aslında, karar sizin.