Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.
Yönetim isim değiştirme işine olumsuz değil bilet açınca değişiyorlar hatta eski nicki de kaldırıyorlar. Öneri açmak yerine bilet açmak ve bunu onlara anlatmak lazım. Bu konu herkes için olması gereken bir konu değil.
Biraz düşündüm ki evet, böyle bir özellik getirilebilir. Hatta bir süredir Technopat için aklımda olan bir seçenekti bu. Gizlilik, herkesin hakkı sonuçta. Ha eğer tanıyamayan varsa da tanınmayan kişi, tanıtabilir kendini.
Yönetim isim değiştirme işine olumsuz değil bilet açınca değişiyorlar hatta eski nicki de kaldırıyorlar. Öneri açmak yerine bilet açmak ve bunu onlara anlatmak lazım. Bu konu herkes için olması gereken bir konu değil.