Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Kimin kim olduğu belli olmaz.
Sizin de onceki nickiniz gözükmüyor.
Bazı isim değiştiren arkadaşlarda var bu durum, gözükmüyor akaları.
- Makaleler
- 4
Anonimlik açısından olabilir ama o zaman kimse birbirini tanıyamaz. İşin sıkıntılı tarafı o zaten. Nötr kaldığım bir durum bu.
İsteyene biraz daha gizlilik hakkı verilmeli bence.
Son düzenleme:
İsteyene biraz daha gizlilik hakkı veirlmeli bence.
Yönetim isim değiştirme işine olumsuz değil bilet açınca değişiyorlar hatta eski nicki de kaldırıyorlar. Öneri açmak yerine bilet açmak ve bunu onlara anlatmak lazım. Bu konu herkes için olması gereken bir konu değil.
Kim ile muhatap olduğumuzu bilmemiz lazım.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Sacma bir kafa yapisi, yardimlasma forumunda kimin kim oldugunun onemi nedir?
- Makaleler
- 4
Biraz düşündüm ki evet, böyle bir özellik getirilebilir. Hatta bir süredir Technopat için aklımda olan bir seçenekti bu. Gizlilik, herkesin hakkı sonuçta. Ha eğer tanıyamayan varsa da tanınmayan kişi, tanıtabilir kendini.
Ayar çok daha pratik olur.Yönetim isim değiştirme işine olumsuz değil bilet açınca değişiyorlar hatta eski nicki de kaldırıyorlar. Öneri açmak yerine bilet açmak ve bunu onlara anlatmak lazım. Bu konu herkes için olması gereken bir konu değil.