Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Hiç pratik değil ve geleceğini de sanmıyorum. 3 aylık isim değiştirme hakkınız var, 3 ay sonunda eğer yönetim bu eski nicki profilden kaldırmamışsa zaten eski isminiz otomatik olarak görünürlüğünü yitiriyor. Bunun amacı isim değiştiren kişinin kimliğini bilmek. Bu çok suistimale açık bir konu, forumda çok fazla linç yiyen birinin ilk işi bu olacaktır. Gelmesi taraftarı değilim. Hele bi de bunun için ayrı bir ayar olması taraftarı da değilim.
Özel sebeplerden bunu isteyenler bilet açıp yönetimden isteyebilirler, onlar da insan olduğu için halden anlıyorlar.
Saçma bir kafa yapısı, yardımlaşma forumunda kimin kim olduğunun önemi nedir?
Kiminle muhatap olduğunuzu bilmeniz önemli. Üstteki arkadaşın da dediği gibi kimin kim olduğu belli olmaz, kafa karışıklığı yaratır. Ayrıca kullanıcı adı dediğimiz şey çok da gizli bir bilgi değil açıkçası.
Yönetim isim değiştirme işine olumsuz değil bilet açınca değişiyorlar hatta eski nicki de kaldırıyorlar.
Yonetimdekileri mesaj yollamadan ve hizli bir sekilde, hesap silme gibi, ayarlardan tek tik ile halledebiliyoruz.
Burdaki mesele hız veya pratiklik değil. Özel ve kişisel sebepler. Bu iş keyfi bir iş olmamalı.Yonetimdekileri mesaj yollamadan ve hizli bir sekilde, hesap silme gibi, ayarlardan tek tik ile halledebiliyoruz.
- Makaleler
- 7
Kimin kim olduğu o kişi isterse bilinecek işte. (Biraz özgürlük
)
Üye bunu gizliyorsa bilinmek istemiyor da olabilir. Kendini belli etmek isteyen insan bunu gizlemez zaten.
Üye bunu gizliyorsa bilinmek istemiyor da olabilir. Kendini belli etmek isteyen insan bunu gizlemez zaten.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Cogu platformda olan bir sey aslinda, harbiden dusununce neden olmasin ki?
MrtAltg
Başarılı
Aslında kimin kim olduğunu o şahıs değil diğer üyelerin bilmesi faydalı yoksa forumda sıkıntı yap ismini sakla gizlen bir süre sonra yine sil baştan. En azından şu an bir süre kim olduğunu bilir.Kimin kim olduğu o kişi isterse bilinecek işte. Ne alaka yani kimin kim olduğu belli olmaz vs vs.
Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.
Bunun bir ayarı olması bazı insanlar için güzel olacaktır. Herkese zorla yapılmaması güzel, ben hep ek kişileştirmeye açığım. Benim işime yaramaz, ama yarayan varsa açabilir.
Nickler "Konu Sahibi - Diğerleri" diye ayrılsın da tam olsun.