1547

Başarılı
Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.

@MrtAltg

Belirli bir sınır koyulabilir belki bu özellik için. Birisi bir şey yaptığı zaman mesajı kalıyor sonuçta. İsmini değiştirse bile mesajdan gider. (Uzun aralıklarla olursa kim olduğu hiç akla bile gelmeyebilir. Bu konuda hak veriyorum.)

Zaten modlar eski isimlerini görüyor olur.

Biraz bazı şeyleri üyelere bırakmak gerektiğini düşünüyorum hocam ben. Fakat bu konu yüksek ihtimalle uygulanmaz.

Hiç pratik değil ve geleceğini de sanmıyorum. 3 aylık isim değiştirme hakkınız var, 3 ay sonunda eğer yönetim bu eski nicki profilden kaldırmamışsa zaten eski isminiz otomatik olarak görünürlüğünü yitiriyor. Bunun amacı isim değiştiren kişinin kimliğini bilmek. Bu çok suistimale açık bir konu, forumda çok fazla linç yiyen birinin ilk işi bu olacaktır. Gelmesi taraftarı değilim. Hele bi de bunun için ayrı bir ayar olması taraftarı da değilim.

Özel sebeplerden bunu isteyenler bilet açıp yönetimden isteyebilirler, onlar da insan olduğu için halden anlıyorlar.
Yani sonuç olarak eski mesajlar duruyor zaten iz olarak. Dediğinin yaşandığı bir adamı biri fark etmese öbürü fark eder açığa çıkar ki Technopat'ta çoklu hesap kullananları kendi fark eden bir kullanıcı kitlesinden söz ediyoruz.

Yani sonuç olarak eski mesajlar duruyor zaten iz olarak. Dediğinin yaşandığı bir adamı biri fark etmese öbürü fark eder açığa çıkar ki Technopat'ta çoklu hesap kullananları kendi fark eden bir kullanıcı kitlesinden söz ediyoruz.

Profili görünürlüğe kapat ve bir süre ortadan kaybol. Sonra gel. Basit iş.

Bu öneri uygulanacak bir öneri değil zaten halihazırda uygulaması yönetim tarafından yapılırken. Anonim olan kimliklerinizi iyice anonimleştirip yok olmak istiyorsanız hesabı anonimleştirin.

Kesinlikle gelmemeli. Sebebi, bizim millet başkaların nickini alıp ortalığı karıştıracak kadar art niyetli. O yüzden eksiledim bu öneriyi.

@Windows Vista hocam senin endişeni de anlıyorum ama gelmemesi forum adına daha yararlı olacağına inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi düşündüm de, bunu kotuye kullanacaklar olabilir, reddedilmesi gerek bu onerinin.

Sen nickini değiştirdin sonra troll biri gelip senin eski nicki alıp kendi eski nickini de gizleyip senin adına konu açmaya başladı. O zaman anlarsın neden gelmemesi gerektiğini. Suistimal edilecek ve çok olta yaratacak bir konu.