1547

Başarılı
Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.

Sen nickini değiştirdin sonra troll biri gelip senin eski nicki alıp kendi eski nickini de gizleyip senin adına konu açmaya başladı. O zaman anlarsın neden gelmemesi gerektiğini. Suistimal edilecek ve çok olta yaratacak bir konu.

Haklisin, foruma zarar verebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Windows Vista toxic toxic her zıt görüşe unlike atarak bir yere varamayacaksın. Nickin phatix, 300 kere değiştirsen de ben unutmayacağım seni.
Benim derdim tamamen anonimleşmek. Üstteki arkadaşın dediği durumlarda moderatörlere başvurulabilir. Moderatörlere eski nickler gözükürse kimin ne yaptığı tespit edilebilir.

Sen nickini değiştirdin sonra troll biri gelip senin eski nicki alıp kendi eski nickini de gizleyip senin adına konu açmaya başladı. O zaman anlarsın neden gelmemesi gerektiğini. Suistimal edilecek ve çok olta yaratacak bir konu.
Bildiğim kadarıyla üyenin eski adı yönetimin belirlediği süre boyunca alınamıyor. Technopat’ta bu süre 2 yıl veya 6 ay idi sanırım yanlış bilmiyorsam.

Troll yapacak kişi zaten her türlü yapmaz mı?
Ve troll yapılan kişi 6/24 ay sonra bile hatırlanacak birisi ise zaten isminin değiştiği forumda illaki bilinecektir. Bilinmez ise de kişinin mesaj, puan ve çözüm gibi bilgilerinden anlaşılır.

Öneriye karşı fikirsizim.

Biliyorsunuz isim degistirirken o kullanicinin onceki isimleri de profilin yaninda gozukuyor, iste tam olarak bu ayari ayarlardan kapatabilme imkanimiz olsun. O kullanici isim degistirdikten sonra onceki ismi gozukmesin diye ayarlardan kapatiyor, ve onceki isimleri gozukmuyor, bu aralar herkes ismini degistirdi, bence artik goruntu kirliligi yapiyor.
Ortalığı birbirine katıp isim değiştirenler olacaktır bu yüzden eksiledim.