Yer
Mercedes-AMG F1 Garajı
Örneğin benim mesela 3 ay sonra bitiyorsa ben şu değil mi almak istiyorum diyebilmeliyiz ve vakit gelince otomatik ismimiz o olmalı. Bir de değiştirme hakkımız da olmalı. Değiştirmek istediğimizde o ismi almak isteyip de rezervasyonu olduğu için alamayanlara bildirim gidebilir.

Artı -41 Eksi
Zaten şu anki mevcut sistemde birisi kullanıcı adını değiştirse bile o kişinin eski kullanıcı adını 1095 gün boyunca başka kimse alamıyor.

1788331373643.webp

Kaynak: https://techolay.net/sosyal/bilgi-tabani/techolay-sosyal-kullanim-limitleri.2/

Bu yüzden bu öneri oldukça saçma. Zaten 1095 gün limiti varken rezervasyon işi saçma olur.

Çok boş bir öneri olmuş. Bu kategoride her açılan konuyu onaylama olayına da bir düzenleme getirilebilir (küfürlü olan konulardan bahsetmiyorum onlar onaylanmıyor zaten). Sırf konu açmak için her aklınıza geleni söyleyecekseniz iş zor. Yaklaşık 2 haftadır Techolay Önerileri kategorisini takip ediyorum, 2 haftada açılan mesela 10 konunun yarısı mantıklı, diğer yarısı forumdan alakasız. @LeoTheLinuxEnthusiast6610'nun 2 gün önce yaptığı öneri uygulanabilir mesela.

Son düzenleme: