Detaylar
Kim cevapladı?EmirBey
Becerikli
Biraz açar mısınız mesela.Şu an okuduğum bölümle ilgi alanım farklı mesela, ilgi alanıma yönelmek için elimden geleni yapacağım.
Herkesin de böyle yapması gerek bence.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Şu an öyle zaten. Bilgisayarla alakamı kopartmamak için kendi çapımda sürekli kendimi dinç tutmaya çalışıyorum ister en basiti olsun ister en anlayamayacağım seviye olsun.
SF26
Üstün
Okulu dondurup yurt dışındaki üniversite sınavlarına hazırlanacağım.
EmirBey
Becerikli
Ben de soruda belirttiğim durumdayım. Ne yapayım sizce?Şu an öyle zaten. Bilgisayarla alakamı kopartmamak için kendi çapımda sürekli kendimi dinç tutmaya çalışıyorum ister en basiti olsun ister en anlayamayacağım seviye olsun.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Biraz açar mısınız işleri çok özelse detay vermeden anlatın. Ben şu an aklımda çokça fikir var yaparım ederim eserim diyorum ama bekliyorum. Biraz KPSS kaynaklı biraz özelde yer bulamama kaynaklı. Ha benim bildiğim iş varken şartlarım el veriyorsa (Maddiyat olarak) gram fabrika işiyle uğraşmam direkt orada başlarım. 1-3 ay tekler ondan sonra Allah'ın izniyle yola koyacağıma inanıyorum.Ben de soruda belirttiğim durumdayım. Ne yapayım sizce?
EmirBey
Becerikli
Ben çalışıyorum ve açıktan uluslararası ilişkilee okuyorum. Çalışmak da zorundayım işi bırakamam. Ama bu ikisinin alakası yok. Bu durum da bende varlıksal ikileme yol açtı.Biraz açar mısınız işleri çok özelse detay vermeden anlatın. Ben şu an aklımda çokça fikir var yaparım ederim eserim diyorum ama bekliyorum. Biraz KPSS kaynaklı biraz özelde yer bulamama kaynaklı. Ha benim bildiğim iş varken şartlarım el veriyorsa (Maddiyat olarak) gram fabrika işiyle uğraşmam direkt orada başlarım. 1-3 ay tekler ondan sonra Allah'ın izniyle yola koyacağıma inanıyorum.
Hobimle isim ortusmuyor. İlgim olan bir seyi yapiyorum ac kalsam da yapmaya devam ederim. Onun disinda ilgilenmedigim bir seyse benim icin ve vaadi olursa olsun tirt.
belfort 394
Becerikli
Okuduğum bölümle hobilerim zaten örtüşmüyor. Hobimi iş olarak yapmak zorunda kalsam muhtemelen o da bir yerden sonra sıkardı. Onun için ikisini birbirinden ayırmak ve iş için en iyi fırsatları kollayıp kendime ayırdığım sürede de hobilerime yönelmek bana en mantıklısı geliyor.