EmirBey

Becerikli
Böyle ikilik durumunda hayatınızı değiştirmek adına ne yapardınız? Yeteneklerimiz, ilgi alanlarınız farklı. Yaptığınız iş ise tamamen ayrı ve alakasız....

Şu an okuduğum bölümle ilgi alanım farklı mesela, ilgi alanıma yönelmek için elimden geleni yapacağım.
Herkesin de böyle yapması gerek bence.

Şu an öyle zaten. Bilgisayarla alakamı kopartmamak için kendi çapımda sürekli kendimi dinç tutmaya çalışıyorum ister en basiti olsun ister en anlayamayacağım seviye olsun.

Ben de soruda belirttiğim durumdayım. Ne yapayım sizce?
Biraz açar mısınız işleri çok özelse detay vermeden anlatın. Ben şu an aklımda çokça fikir var yaparım ederim eserim diyorum ama bekliyorum. Biraz KPSS kaynaklı biraz özelde yer bulamama kaynaklı. Ha benim bildiğim iş varken şartlarım el veriyorsa (Maddiyat olarak) gram fabrika işiyle uğraşmam direkt orada başlarım. 1-3 ay tekler ondan sonra Allah'ın izniyle yola koyacağıma inanıyorum.

Biraz açar mısınız işleri çok özelse detay vermeden anlatın. Ben şu an aklımda çokça fikir var yaparım ederim eserim diyorum ama bekliyorum. Biraz KPSS kaynaklı biraz özelde yer bulamama kaynaklı. Ha benim bildiğim iş varken şartlarım el veriyorsa (Maddiyat olarak) gram fabrika işiyle uğraşmam direkt orada başlarım. 1-3 ay tekler ondan sonra Allah'ın izniyle yola koyacağıma inanıyorum.
Ben çalışıyorum ve açıktan uluslararası ilişkilee okuyorum. Çalışmak da zorundayım işi bırakamam. Ama bu ikisinin alakası yok. Bu durum da bende varlıksal ikileme yol açtı.

Okuduğum bölümle hobilerim zaten örtüşmüyor. Hobimi iş olarak yapmak zorunda kalsam muhtemelen o da bir yerden sonra sıkardı. Onun için ikisini birbirinden ayırmak ve iş için en iyi fırsatları kollayıp kendime ayırdığım sürede de hobilerime yönelmek bana en mantıklısı geliyor.