Cihansengul

Başarılı
Henüz iskan alınmamış bina için altyapı görünmüyor. Altyapı için Türk Telekom sitesinden talep oluşturmak istediğimde abonelik aşamasına yönlendiriyor ancak ben diğer hizmet sağlayıcıdan abonelik başlatmak istiyorum. Bu durumda Türk Telekom'un keyfini mi beklemeliyim? Nasıl bir yol izlemek gerek?

Bina yeni mi yapıldı? Gecekondu değilse iskan nasıl olmuyor en başta bina yapılırken verilmiyor mu o?

Bizim tam karşımızdaki apartmanda hatalı temelden 3-4 yıl iskan alamamıştı sonunda bir şekilde hallettiler ama çok uğraştılar. Temel nasıl hatalı dersen tam kare değil de yan kısacası duvar bahçeye giriyor filan nizami değildi. Kısacası uğraşmanız gerek bayağı.

Henüz iskan alınmamış bina için altyapı görünmüyor. Altyapı için Türk Telekom sitesinden talep oluşturmak istediğimde abonelik aşamasına yönlendiriyor ancak ben diğer hizmet sağlayıcıdan abonelik başlatmak istiyorum. Bu durumda Türk Telekom'un keyfini mi beklemeliyim? Nasıl bir yol izlemek gerek?

TT'nin keyfi ne zaman isterse Türkiye burası doğu ülkesi.

Telekom binasına gidip binanın adresini yetkili girip aktif etmeleri gerekiyor. Ondan sonra istediğin yerden internet bağlatabilirsin.
Ben bizzat bu şekilde aynı gün yaptırıp internet bağlattım.

İskan olmayan eve ne doğal gaz, ne su, ne elektrik, ne internet bağlanabiliyor. Bu başvuruların yapılması için iskan şart usta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bağlattığımda bina yeni yapılmıştı ve iskan yoktu. Hala son işler yapılıyorken binayla ve iskan yokken iletişim kurmuştum Türk Telekom ile ve anında geri dönüş yapıldı ve bağlantı kurdular. Kuzenim de Superonline ile iletişim kurmuş onlar da aynı şekil gelip bağlantı kurdular. İnternet bağlantısı için iskana gerek yok.

İskan elektrik, doğalgaz ve su saati için aslında olmadan da bağlanır ama gayriresmi olur internet bu kapsama girmez mantıken port varsa bağlanır illa ev olmasına gerek yok.

Bina yeni mi yapıldı? Gecekondu değilse iskan nasıl olmuyor en başta bina yapılırken verilmiyor mu o?
Ağaç dikilmesi vs müteahhidin tamamlaması gereken işlemler var.

Hocam ben bağlattığımda bina yeni yapılmıştı ve iskan yoktu. Hala son işler yapılıyorken binayla ve iskan yokken iletişim kurmuştum Türk Telekom ile ve anında geri dönüş yapıldı ve bağlantı kurdular. Kuzenim de Superonline ile iletişim kurmuş onlar da aynı şekil gelip bağlantı kurdular. İnternet bağlantısı için iskana gerek yok.
Teşekkürler tam olarak öğrenmek istediğim buydu. Türk Telekom ile müşteri hizmetlerini arayarak mı iletişim kurdunuz? Bizzat giderek mi başvurdunuz? Online başvurmak istediğimde abonelik başvurusu olarak ilerliyor. Turknet'te ise altyapı yok diyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler tam olarak öğrenmek istediğim buydu. Türk Telekom ile müşteri hizmetlerini arayarak mı iletişim kurdunuz? Bizzat giderek mi başvurdunuz? Online başvurmak istediğimde abonelik başvurusu olarak ilerliyor. Turknet'te ise altyapı yok diyor.
Müşteri hizmetlerini aradım. Bina yeni yapıldı dedim internet bağlar mısınız dedim ve diğer günü gönderdiler çalışanlarını.