2 24920 Becerikli Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 103 11 Eylül 2025 #11 Bir binada nasıl iskan olmaz onu anlamadım, dağ başında mı yaşıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2025
V viez Üyecik Katılım 24 Şubat 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 2 24 Şubat 2026 #12 Dzeko dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. Bina yeni yapıldı dedim internet bağlar mısınız dedim ve diğer günü gönderdiler çalışanlarını. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ilmiş o öyle? Ekim ayından beri Telekom'un üst yetkili kişilerine bile ulaştım hala gelen giden yok, sansliymissiniz.
Dzeko dedi: Müşteri hizmetlerini aradım. Bina yeni yapıldı dedim internet bağlar mısınız dedim ve diğer günü gönderdiler çalışanlarını. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ilmiş o öyle? Ekim ayından beri Telekom'un üst yetkili kişilerine bile ulaştım hala gelen giden yok, sansliymissiniz.
KS KS C Cihansengul Başarılı Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 5 5 Mart 2026 #13 24920 dedi: Bir binada nasıl iskan olmaz onu anlamadım, dağ başında mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Müteahhit eksikleri tamamladığında iskan veriliyor. Dağ başı durumu değil yani. Öğrenmek istediğim internet aboneliği hakkında.
24920 dedi: Bir binada nasıl iskan olmaz onu anlamadım, dağ başında mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Müteahhit eksikleri tamamladığında iskan veriliyor. Dağ başı durumu değil yani. Öğrenmek istediğim internet aboneliği hakkında.