Negative Sir
Uzman
Bu ikisi arasından Antakya döneri ama sosu basıp nükleer reaktörü döner diye satan esnafların kapısına kilit vurmak lazım. Ülkede adamakıllı dönerci kalmadı.
Bizim burada yapan var
Döner dediğin çorba değil somun ekmek arasına döneri soğanı domatesi olacak.
Ara sıra o soslu döner insanın canı çekiyor ama ayda 1, 2
Hocam bizim burada maalesef öyle yapmazlar. Hem bizim burada öyle somun ekmek + etten döner yapsalar diğer dönerciler onu döner bıçağı ile kovalar.
İkisi de çok kötü maalesef. Bıktım artık. Dümdüz tabakta sade döner hepsinden güzel geliyor bana. Belki yanına biraz da pilav.
Bende bir İskenderun'lu olarak cidden bıktım. 10 yıldır durmadan döner yiye yiye midem tisksindi. Artık adan dürüm söylüyorum o daha iyi.
1-2 kere anca o tarz soslu dönerlerden yemişimdir ve bana hitap etmiyor gibi. Ketçap mayonezli yarım ekmek döner her türlü daha iyi gelir bana ki burada sadece o satılıyor.
Dönerde ketçap ne demek biliyor musun? Şu sosyal medyadaki İtalyan kardeşlerin ananaslı pizza gördüğü olayın aynısı demek benim için.
Ek olarak şunu söylemek istiyorum. Biz iskenderunlular Antakyalıların dönerine mayonezli ekmek deriz, onlarda bizim İskenderun dönerine salatalı ekmek derler.
O kadar fark etmez ki. Genelde hangisi daha ucuzsa onu yiyorumşaka bir yana, benim tercihim Antakya usulü. Tırnak pidesi gibi kalın, yumuşak bir lavaş, en az 120 gram et, bol bol mayonez ve sos. Canım çekti...
Nerelisiniz hocam? Ya da şöyle söyleyim Hataylı mısınız?
Son düzenleme: