Ön lisans - bilgisayar Programcılığı şartını isteyen bir ilana başvuru yaparken bu sorunu yaşıyorum. İŞKUR'u arıyorum, bana şubeye gidin diyor. Çözüm bulamıyor. Şubeye gitsem orada da düzelmeyecek çünkü sistemsel bir hata var.

Olayı sanırım çözdüm. Mezun olduğum bölümü ayrıca girmemiz gerekiyor oraya fakat mezun olduğum bölüm sistemde gözükmüyor. "bilgisayar Tek. Ve Programlama" olarak gözüküyor sadece ve o benim YÖK'ten alınan bilgiyle eşleşmediği için başvuru yapamıyorum. Şubeye gitsem yine aynısı olacak çünkü geçmişte oldu ve bunu düzeltemedi oradaki memur. Sistemsel bir hata yüzünden işe de başvuramıyorum.

Reziller... Liyakatin önemini bir gün anlayacaklar ve işini hakkıyla yapan gerçek bir mühendis göreceğiz bir gün...

Screenshot_20260613_174825_KUR Mobil.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Veriler güncel olmayabiliyor. Bende Normalde Kayseri üniversite mezunuyum ama İşkur bunu Erciyes üzerinden bağlıyor. (Okul 2018'den önce Erciyesin altyapısındaydı) Bölüm kısmını ve okulları tek tek denemek gerekyior.

Veriler güncel olmayabiliyor. Bende Normalde Kayseri üniversite mezunuyum ama İşkur bunu Erciyes üzerinden bağlıyor. (Okul 2018'den önce Erciyesin altyapısındaydı) Bölüm kısmını ve okulları tek tek denemek gerekyior.
Benim okulum en eskisi hala yerinde degisen bir sey yok ki... ISKUR sitesinde Mersin Universitesi Teknik Bilimler Fakultesindeki Bilgisayar programciligi bolumunu eklememisler.

Olay bundan ibaret YÖKSİS bilgisini cekiyor eklememiz lazim ayrica ama ekleyemiyoruz girilen baska önlisans bilgisi YÖKSİS bilgisiyle eslesmedigi icin sistem beni bilgisayar programciligi mezunu olarak görmüyor. ISKUR'u ariyorum ayri bir dünyadalar boş boş konusiyorlar gram bilgileri yok. Binasina gitsem yine basvuramazlar cunku sistemsel hata. :)

Ekledim resimleri.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260613_182924_KUR Mobil.webp
    Screenshot_20260613_182924_KUR Mobil.webp
    529,2 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_20260613_182910_KUR Mobil.webp
    Screenshot_20260613_182910_KUR Mobil.webp
    398,8 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_20260613_182903_KUR Mobil.webp
    Screenshot_20260613_182903_KUR Mobil.webp
    393,8 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme: