M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 5 Şubat 2024 #1 İyi akşamlar R5 5600 işlemcim vardı. Eski 3600'ü taktığım zaman görüntü gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Daha önceden denediğimde geliyordu.
İyi akşamlar R5 5600 işlemcim vardı. Eski 3600'ü taktığım zaman görüntü gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Daha önceden denediğimde geliyordu.
Çözüm Sensei 5 Şubat 2024 MehmetBey dedi: Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez.
MehmetBey dedi: Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.338 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.677 5 Şubat 2024 #2 BIOS sıfırlamayı denedin mi? İşlemci pinlerinde herhangi bir sorun yok değil mi? Yuvaya da tam oturdu? Kablolarda gevşeklik yok? Artı 0 Eksi
BIOS sıfırlamayı denedin mi? İşlemci pinlerinde herhangi bir sorun yok değil mi? Yuvaya da tam oturdu? Kablolarda gevşeklik yok?
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 5 Şubat 2024 #3 Sensei dedi: BIOS sıfırlamayı denedin mi? İşlemci pinlerinde herhangi bir sorun yok değil mi? Yuvaya da tam oturdu? Kablolarda gevşeklik yok? Genişletmek için tıkla... Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Sensei dedi: BIOS sıfırlamayı denedin mi? İşlemci pinlerinde herhangi bir sorun yok değil mi? Yuvaya da tam oturdu? Kablolarda gevşeklik yok? Genişletmek için tıkla... Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.338 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.677 5 Şubat 2024 #4 MehmetBey dedi: Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez. Artı 0 Eksi Çözüm
MehmetBey dedi: Evet pinlerde yamukluk yok anakart CMOS nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez.
KS KS M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 5 Şubat 2024 #5 Sensei dedi: Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Daha önceden degistirmistim BIOS sifirlamadan sorun yoktu ama tekrar deneyeceğim. Sensei dedi: Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam görüntü geldi teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sensei dedi: Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Daha önceden degistirmistim BIOS sifirlamadan sorun yoktu ama tekrar deneyeceğim. Sensei dedi: Fişi çek, BIOS pilini çıkar, biraz bekleyip tekrar tak. Kablolara da el at beklerken. Zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam görüntü geldi teşekkür ederim.