7500F işlemciden 9600X işlemciye yükseltme yaptım. Bu işlemden bir hafta önce anakart BIOS’unu güncellemiştim. Şu anda görüntü alamıyorum. BIOS pilini çıkarıp tekrar taktım ancak hâlâ görüntü gelmiyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şükür çözdüm.
Sorunu şöyle çözdüm:

Sorunu şöyle çözdüm:
- PSU'yu güçten tamamen çektim, arından tuşu off şekline getirdim.
- Sonra BIOS pilini çıkardım, sonra jbat1 girişlerine tornavida ile 15 saniye dokunup çektim.
- 5 dakika sonra BIOS pilini tekrar takıp sisteme güç verince görüntü geldi ve sorunsuz açıldı.
Destekleriniz için teşekkür ederim çok sağ olun.Görüntü kablosunu anakarta takıp açar mısın, sistemde sorun yok gibi.
4070 Ti Super, MSI PRO A620M-E, 9600X 32GB Ram 700w psu mevcut.
Herhangi bir Ez Debug Led yanmıyor. 2x 16.Sistemi açtığınızda anakartın sağ üstünde ne renk LED yanıyor?
RAM 2x16 mı?
Şükür çözdüm.
Sorunu şöyle çözdüm:

Sorunu şöyle çözdüm:
- PSU'yu güçten tamamen çektim, arından tuşu off şekline getirdim.
- Sonra BIOS pilini çıkardım, sonra jbat1 girişlerine tornavida ile 15 saniye dokunup çektim.
- 5 dakika sonra BIOS pilini tekrar takıp sisteme güç verince görüntü geldi ve sorunsuz açıldı.
Destekleriniz için teşekkür ederim çok sağ olun.Görüntü kablosunu anakarta takıp açar mısın, sistemde sorun yok gibi.