Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
i5 12600 CPU var bu CPU'nun altında ise ekte olduğu gibi leke var. Bu lekeyi izopropil IPA %99 alkol ile temizlemeyi düşünüyorum ancak hangi alkolü alacağımı bilmiyorum. Bu alkol eczanelerde var mıdır? Yoksa link verilirse sevinirim.
Eki Görüntüle 190411
Genel olarak herhangi bir alkol işini görür. Etil metil fark etmez. Hatta varsa selülozik tinerle bile yapabilirsin. Uçucu olsun yeterli.
Elma ısıran
Üstün
İzopropil alkol önerilir.
- Makaleler
- 3
İzopropil alkol önerilmesinin sebebi kolay uçtuğu için kullanımı en rahatların başında gelmesi. Tabii kalıntı bırakmaması da cabası.
Evdeki kolonyayı yapıştırın gitsin. İşlemci üretmiyorsunuz. Uçana kadar bekleyip işinizi görün.
Görseldeki çizik gibi duruyor bu arada.
O işlem için alkole ihtiyacınız olmayabilir. Su ve sabun bile kullanabilirsiniz. Yüzeyden başka yere uygulamamanız ve işiniz bitince temizlemeniz yeterli.
Evdeki kolonyayı yapıştırın gitsin. İşlemci üretmiyorsunuz. Uçana kadar bekleyip işinizi görün.
Görseldeki çizik gibi duruyor bu arada.
O işlem için alkole ihtiyacınız olmayabilir. Su ve sabun bile kullanabilirsiniz. Yüzeyden başka yere uygulamamanız ve işiniz bitince temizlemeniz yeterli.
Ben de wogens marka aldım kendi sitesinden. Tavsiye ederim.