Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dobronx

Becerikli
Görüntüdeki gibi işlemci pinlerine macun bulaşmış. Montajını ben yapmamıştım, şu an soğutucuyu değiştireceğim. Bunu temizlesem ya da böyle bıraksam sorun olur mu? Temizlersem nasıl temizlemeliyim?

1762858679509.webp

1762858871402.webp

Fazla macun ısı iletimini düşürebilir ve zamanla kuruyabilir. Ayrıca zaten uygulama biçimi de hatalı. Temizlenip yenilenmesinde fayda var. %99 izopropil alkol ve tüy bırakmayan bir mikrofiber bez veya kulak çubuğu kullanarak temizleyin bence.

Fazla macun ısı iletimini düşürebilir ve zamanla kuruyabilir. Ayrıca zaten uygulama biçimi de hatalı. Temizlenip yenilenmesinde fayda var. %99 izopropil alkol ve tüy bırakmayan bir mikrofiber bez veya kulak çubuğu kullanarak temizleyin bence.

Hocam elimde izopropil alkol yok, kulak çubuğu ile sadece temizlense olur mu?

Hocam elimde izopropil alkol yok, kulak çubuğu ile sadece temizlense olur mu?
Ben size zaten olması gereken kitabi bilgiyi yazdım. Elbette herkesin evinde izopropil alkol yoktur. Kulak çubuğu ile sadece üstteki fazla macunu yavaşça al. Pinlere çok dikkat et, sıvı teması olmasın.

İşlemciyi çıkarmadan fotoğrafta görünen aşağı taraflara düz peçeteyle sürebilir miyim?
Hocam oraya boşu boşuna tüy bırakmayan bir mikrofiber bez veya kulak çubuğu yazmıyoruz yani. Peçete işlemciyi çizebilir, zarar verebilir. Yumuşak yüzeye sahip bir ürün kullanın.

Dosya Ekleri

• 20251111_140821.webp
    20251111_140821.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 37