Ömer Önder

Uzman
Adrenalin programında kendiliğinden işlemci sıcaklığı, voltajı gibi değerler kayboluyor. Her cleanup yapıp tekrar kurmamla geri geliyor, ancak bir şekilde tekrar kayboluyor ve nedenini çözemedim. Üstelik bilgisayarı yeni sıfırladım, yaklaşık iki hafta oldu. Sorun neden olabilir acaba?

1754740633116.webp

AMD Radeon'un biraz sorunlu çalıştığını düşünüyorum. Bende de ''Kayıt ve Yayın'' kısmı görünmüyordu. Eski sürüme dönüp sonra günceli geri yüklediğimde düzelmişti. Şu adımları izleyerek tekrar dener misin;

1- services.msc --> AMD servislerini kontrol edip otomatik yap.
2- DDU ile tamamen silip temiz kurulum yap.
3- Windows otomatik sürücü yüklemesin onu da kapat bu sefer.
4- Resmi AMD sitesinden sürücüyü kur.
5- MSI Afterburner gibi harici bir yazılım kullanma bir müddet. Belki çakışmaya sebep oluyordur.

Bu şekilde dene bir de. Faydası olabilir diye düşünüyorum.

AMD Radeon'un biraz sorunlu çalıştığını düşünüyorum. Bende de ''Kayıt ve Yayın'' kısmı görünmüyordu. Eski sürüme dönüp sonra günceli geri yüklediğimde düzelmişti. Şu adımları izleyerek tekrar dener misin;

1- services.msc --> AMD servislerini kontrol edip otomatik yap.
2- DDU ile tamamen silip temiz kurulum yap.
3- Windows otomatik sürücü yüklemesin onu da kapat bu sefer.
4- Resmi AMD sitesinden sürücüyü kur.
5- MSI Afterburner gibi harici bir yazılım kullanma bir müddet. Belki çakışmaya sebep oluyordur.

Bu şekilde dene bir de. Faydası olabilir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi iki defa kaldırıp kurmuştum. Afterburner yüklü değil ama dediğiniz gibi bir program çakışma yapıyor olabilir. Bi de yükledikten sonra güncelleme gelmiş. Belki de sorun odur. Nasıl anlayacağım bilemedim.