İşlemci yere düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LamonGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 657
  • Etiketler Etiketler
    düştü
İçiniz rahat değilse iade edin, dışarıdan ben bir kusur göremedim. Yani öyle çok mikroskopla ürüne bakacak kadar iadeyi inceleyecek kıl bir teknisyene denk gelmezseniz iade edilebilir, hem de sizin içiniz rahatlar.

Yani hocam, üründe kusur bulamazlarsa başkasına satılıyor. Böyle bir gerçek de var maalesef.

Yani hocam, üründe kusur bulamazlarsa başkasına satılıyor. Böyle bir gerçek de var maalesef.
Bu ürünü iade alırlar, ama forumda da konusu vardı sanırım. Telefon almıştım iade edeyim dedim, adamlar ürüne sim kart takmama rağmen kendileri sim kart takıp çıkarıp teknisyenden foto alıp bana atmışlardı, ürün de ben hala bir aşınma, deformasyon görmedim olur da iade alırlarsa ki İncehesap hayatımda gördüğüm en kıl teknisyenlerinin barındığı bir firma iade alacaklarını düşünmüyorum ama alınırsa dediğiniz gibi olur.

Satın aldığınız yer de iade almaz garanti de bakmaz. Çok ufak gibi görünse dahi sıkıntı olabilir alt kısımdan biraz gitmiş. Üstten olsaydı çok sorun olmaz derdim. Stres testine sokup denemek lazım.

İade almamak için su terazisi bile koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…