- Makaleler
- 1
İşlemcide pin yok zaten hocam o sokette pinler anakartta oluyor.
İşlemcide pin yok zaten hocam o sokette pinler anakartta oluyor.
İçiniz rahat değilse iade edin, dışarıdan ben bir kusur göremedim. Yani öyle çok mikroskopla ürüne bakacak kadar iadeyi inceleyecek kıl bir teknisyene denk gelmezseniz iade edilebilir, hem de sizin içiniz rahatlar.Arkadaşlar işlemci elimden kaydı yarım metreden parkeye düştü. Köşesi denk gelmiş, hafif boyası kalktı, çok ufak ve hafif sanki ezilme var gibi. Ne yapabilirim? İncehesap'tan almıştım, yazsam yardımcı olurlar mı?
Eki Görüntüle 195134
Eki Görüntüle 195135
Eki Görüntüle 195136
Yani hocam, üründe kusur bulamazlarsa başkasına satılıyor. Böyle bir gerçek de var maalesef.İçiniz rahat değilse iade edin, dışarıdan ben bir kusur göremedim. Yani öyle çok mikroskopla ürüne bakacak kadar iadeyi inceleyecek kıl bir teknisyene denk gelmezseniz iade edilebilir, hem de sizin içiniz rahatlar.
Bu ürünü iade alırlar, ama forumda da konusu vardı sanırım. Telefon almıştım iade edeyim dedim, adamlar ürüne sim kart takmama rağmen kendileri sim kart takıp çıkarıp teknisyenden foto alıp bana atmışlardı, ürün de ben hala bir aşınma, deformasyon görmedim olur da iade alırlarsa ki İncehesap hayatımda gördüğüm en kıl teknisyenlerinin barındığı bir firma iade alacaklarını düşünmüyorum ama alınırsa dediğiniz gibi olur.Yani hocam, üründe kusur bulamazlarsa başkasına satılıyor. Böyle bir gerçek de var maalesef.
Bu ürünü iade alırlar ama forumda da konusu vardı sanırım. Telefon almıştım iade edeyim dedim, adamlar ürüne SIM kart takmama rağmen kendileri SIM kart takıp çıkarıp teknisyenden fotoğraf alıp bana atmışlardı, ürün de ben hala bir aşınma, deformasyon görmedim olur da iade alırlarsa ki İncehesap hayatımda gördüğümen kıl teknisyenlerinin barındığı bir firma iade alacaklarını düşünmüyorum ama alınırsa dediğiniz gibi olur.