Thanos
Üstün
Konu incehesap olunca yapmazlar diyemem hocam
Konu incehesap olunca yapmazlar diyemem hocam
Alırlar, dişli olduğunu gösterirse arkadaş alırlar. Telefonlar genelde iade hakkı olupta, firmaların en çok uğraştırdığı ürünlerden biri olmasına rağmen İncehesap'ın türlü türlü kurnazlıklarına rağmen günün sonunda iade ettirdim. Bu ülke de sonuç istiyorsan maalesef aşırı derece de uğraşman lazım.Satın aldığınız yer de iade almaz garanti de bakmaz. Çok ufak gibi görünse dahi sıkıntı olabilir alt kısımdan biraz gitmiş. Üstten olsaydı çok sorun olmaz derdim. Stres testine sokup denemek lazım.
şanslıymışsınız, çözüm ekibi diye bir ekipleri var isimlerinide ezberlemişimdir. Verdikleri cevaplar ne zaman konuşsam aynı, bir kağıttan açıp okuduklarını düşünmedim değil.İncehesap’ta tek sorun yaşamayan benim sanırım. Her türlü yardımcı oluyorlardı.
Kullanıcı hatasından kaynaklı bir şeyi iade etmek etik olmaz diye düşünüyorum.Alırlar, dişli olduğunu gösterirse arkadaş alırlar. Telefonlar genelde iade hakkı olupta, firmaların en çok uğraştırdığı ürünlerden biri olmasına rağmen İncehesap'ın türlü türlü kurnazlıklarına rağmen günün sonunda iade ettirdim. Bu ülke de sonuç istiyorsan maalesef aşırı derece de uğraşman lazım.
Bana kalırsa arkadaş bunu bayağı bir kafaya takmış, şahsen ben de olsam bende takarım, arkadaşı kesinlikle yargılamıyorum o kadar para verilmiş, iade etsin şansını denesin derim.
şanslıymışsınız, çözüm ekibi diye bir ekipleri var isimlerinide ezberlemişimdir. Verdikleri cevaplar ne zaman konuşsam aynı, bir kağıttan açıp okuduklarını düşünmedim değil.
Onların size nasıl şekilde ürünler gönderdiklerini bilseniz aklınız şaşar.Kullanıcı hatasından kaynaklı bir şeyi iade etmek etik olmaz diye düşünüyorum.
O ürünün bir başkasına satılacağını hesaba katarsak ne olursa olsun etik değil.Onların size nasıl şekilde ürünler gönderdiklerini bilseniz aklınız şaşar.![]()