WhatsApp masaüstü sürümü kullanırken çoğu işletmeye mesaj atamıyorum. Neden olur bu ve nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 154149
WhatsApp'ta işletmelere mesaj atamamanızın birkaç nedeni olabilir. İşte adım adım çözüm önerileri:
1.
İşletmenin WhatsApp Hesabı:
- İşletmenin WhatsApp hesabı aktif mi? Hesapla iletişime geçmeye çalıştığınızdan emin olun.
2.
Mesaj Gönderme Limiti:
- WhatsApp, bazı işletmelere belirli bir limit dahilinde mesaj gönderilmesine izin verir. Belirli bir miktardan sonra mesaj atamayı kısıtlayabilir.
3.
Kullanıcı Tanınması:
- Bazı işletmeler, mesajları yalnızca tanıdıkları kullanıcılarla sınırlayabilir. Bu durumda, işletme ile daha önce iletişime geçmiş olmalısınız.
4.
Hesap Doğrulama:
- İşletme hesabı doğrulanmamış olabilir. Bu durum, mesajların gönderilmesini etkileyebilir.
5.
Hesap Güncellemeleri/Sorunları:
- WhatsApp uygulamanız güncel mi? Uygulamayı güncelleyerek tekrar deneyin.
6.
Ağ Bağlantısı:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin. Zayıf veya kesintili bağlantılar, mesaj göndermeyi etkileyebilir.
7.
Gizlilik Ayarları:
- İlgili işletmenin gizlilik ayarlarını kontrol edin. Bazı işletmeler, sadece belirli kullanıcıların mesaj almasına izin verilebilir.
Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla bilgi vermeniz gerektiğinde, hata mesajlarını veya uygulama sürümünü paylaşarak destek talebinde bulunun.