Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Oyuncak gibi adami bir kovup bir geri cagirdilar son kac sezon. Ayip yaptiklari. İnsanlarin empati yetenegi oldugunu sanmiyorum. Umarim Tedesco gelmez.
Görkem Say 62
Üstün
Basiretsiz yonetimi UCL'ye tasidi su kadroyla bile guzel bir oyun planiyla su mactan puan aldi. Hocanin yanlislari yok demiyorum ama kimin yok ki zaten. Basta kendi arkadaslari, camiasi ve taraftari hocayla surekli alay etti, hor gordu. 99 puan toplayan adama demediklerini birakmadilar ama Mou ve Jesus'a taptilar. Kusura bakma hocam hakkini helal bu beceriksiz yonetim seni de yedi.
Ferdi’yi sağ bek yapan binim, Fenerbahçe’yi CL’ye çıkaran binim.
Çocuk oyuncağı mı bu?
Çocuk oyuncağı mı bu?
Captain Skriniar 106
Üstün
Her şey için teşekkürler ama yeter. Seneye güzel başlayıp daha ilk lig maçında elendin.
ElonXMusk 73
Üstün
- Makaleler
- 1
UCL giden binim, Ferdi sağ bek yapan binim gitti.
mauroicardi99 106
Bilgin
İstifa eden binim binim binim. Hakikaten üzüldüm ya dalga geçmiyorum.
belfort 394 61
Başarılı
Olan Fenerbahçe'ye oldu. Bu takımı İsmail Kartal dışında idare edebilecek teknik direktör yok maalesef. 8 numara yok, 10 numara yedeği yok, stoper yedeği yok, sağ bek yok, santrfor yedeği Lukaku... Alın şimdi ne yapabileceksiniz bakalım.
Captain Skriniar 106
Üstün
Bu saatten sonra biz değil Aziz’in düşünmesi gerek. Şampiyon olamazsa, Ali Koçtan çok daha büyük rezil olacağını ve bunu kaldıramayacağını biliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Bankkart Genç tasarımı yenilenmiş
- Because The Internet
-
-
-